torsdag 13. juni 2019

Siljan furugulv

Det er produsert av virke fra skoger i vår nærhet, skoger . Med årene får gulvet merker som . What could be more natural than a wooden floor, one that continues to live in your home, one that welcomes barefeet, that breathes, creating a healthy indoor environment, and one that ages with dignity, and that tells its story of life and passion. Våre kunder har i lengre tid etterspurt høykvalitetsgulv i furu. Det er derfor spesielt hyggelig at vi nå har inngått . FEBRUAR TILBUD PÅ SILJAN FURUGULV 25X1SILJAN FURUGULV ROMANCE OG UBEHANDLET FRA KR 289.

Teknisk informasjon: Overflate. Med hardvoks på overflaten er dette et vedlikeholdsvennlig gulv som er svært motstandsdyktig mot søle og slitasje. Tåler gulvvarme ved rett montering.


Det finnes et stort antall ulike varianter av varmesystemer. Av disse er det først og . I tillegg tilbyr vi også eksklusive parketter i 1-stav furu. Med Dinesen-planker får du et heltre furugulv i eksepsjonelle dimensjoner.


Vi leverer furuplanker av høyeste kvalitet fra bærekraftige skoger i Europa. FURU 21X1GULV NAT UBEH.

Tilgjengelig i butikker. Den vanlige rengjøringen med FAXE Såpe bidrar til å bevare gulvet, som får en vakker patina. Med riktig vedlikehold varer et massivt furugulv i 3år. Kan dessuten svært gjerne kombineres med gulvvarme.


SILJAN er i dag Europas største produsent av massive tregulv. Leggeanvisningen er trykt på innsiden av pappen rundt buntene. Tregulvene fra SILJAN kommer . Vi anbefaler at du beregner 3– spill ved legging. Alle SILJAN - gulv skal lagres i uåpnet emball- asje i to døgn før de legges.


Dette for at gulvet skal aklimatisere seg. Det har ingen betydning når på året gulvet legges, fordi det er et levende materiale som . Med denne overflatebehandlingen holder gulvet seg lyst og vakkert, og avgir ingen skadelige avgasser. For familiemedlemmer som er plaget av allergi er . Heltre er et 1 miljøvennlig alternativ som skaper positiv energi. Heltregulv kan monteres direkte på bjelkelaget. TIPS: Det gir et flott uttrykk på gulvet å blande forskjellige bredder i gulvbordene.


Tradisjon og Innovasjon. Det kan virke nesten uoverkommelig å velge riktig gulv. Gulvet leveres ikke med overflatebehandling som standard.

Moelvens fabrikkgaranti gjelder. Alternativt kan furugulv 25x1mm natur tørket til – benyttes. Ved legging av heltre furugulv i kalde hytter bør avstand til vegg økes fra mm til min. Dark struktur er et strukturbørstet gulv behandlet med hardvoksolje.


Leggeanvisning medfølger i gulvets emballasje. Ved legging av heltregulv må det forventes ett svinn på 3-. Siljan har gjort valget enkelt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.