torsdag 6. juni 2019

Septiktømming

NG Industri - medarbeider. Fulle septiktanker kan . IRS_web Innherred Renovasjon har ansvar for tømming av slam (septik) i kommunene Levanger, Verdal, Inderøy, Frosta, Meråker, Malvik, . Spørsmål om tømming i disse . Renovatøren utfører alt arbeid knyttet til slam og septik i Farsund og Lyngdal kommune. I dag er det Hansen B Renovasjon som utfører disse tjenestene etter .

Hvaler kommune har en rammeavtale om . Avfallsservice har septiktømming for privathusholdning i Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy, Kåfjor Storfjord og Lyngen. Starter i uke i Gausdal kommune, vestre dalføre. Septiksesongen er normalt fra mai til . For å kunne ferdes i Sverige må båten din kunne tømmes for septik.


I Jevnaker kommune er det tvungen slamtømming. Vi tømmer septiktank, mobiltoalett, utedo, renseanlegg, kloakkpumpekummen og kloakkrenseanlegget i Bodø og Salten. Perpetuum har gitt foreløpig melding om at septiktømminga i Balsfjord starter i midten av oktober. Minner om at tankene må .

PURA ønsker å forby tømming av septik fra fritidsbåter i Bunnefjorden. Et forbud vil løfte vannkvaliteten i Oslofjorden. Lesja kommune har avtale med Miljøservice AS om tømming av slamavskillere og tette tanker fra bolig og fritidsbebyggelse i kommunen.


Hasvik kommune orienterer om at Vefas begynner tømming av septiktanker . Fra uke vil Rikardsen Transport AS begynne med septik tømming i Kvalsund kommune. Ved behov for tømming ta kontakt med kommunen . I løpet av uke starter NordMiljø septik tømming i Hattfjelldal kommune. I den forbindelse skal det være sørget for . Firmaet er ny-oppstartet og har samlet over års erfaring innen bransjen, men er ganske nye innen septik.


Ove har med seg litt erfaring fra denne bransjen fra . GIVAS administrerer den lovpålagte septiktømmingen i Eidskog, Grue og Kongsvinger kommune. Nord-Odal kommune administrerer septiktømming i Nord -Odal . Dette er hvor vårt hovedkontor ligger og den første store .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.