onsdag 5. juni 2019

Norges dyreste hus

Nåværende eier har bygget det huset som nå er på eiendommen, . Du får det for den nette sum av millioner kroner. En privatperson har betalt 1millioner for en kjempeeiendom ytterst på Fornebu -landet. Det å kjøpe boligen med tomt, slik den er i dag, vil kun sammenlignes med det dyreste verden har . Oslos nest dyreste bolig har prisantydning 4millioner kroner.


Aller dyrest akkurat nå er “Baldershage” på Tjøme – en herskapelig eiendom med flere hus og enorm tomt.

Alt er til salgs for millioner kroner . Verdens dyreste hus er nå ute for salg og ikke overraskende ligger det på den franske riveraen. LES OGSÅ: Solgte huset for millioner kroner: - En ny epoke i livet, sier selgeren . Actus AS må ha godt over 1millioner kroner for å gå i pluss. Auctus AS betalte millioner kroner . Rådyrt hus til salgs i USA: Prislapp på over to milliarder kroner.


Det vil si, rekordoppføringen helt nord i . Villa Les Cèdres var en gang hjemmet til belgiske Kong Leopold II. Nå ligger det ute for 3millioner euro.

De færreste har råd til det, men det er moro å drømme. Hvor ligger de og hva er prisnivået? Her ligger det Haro parkett. Norges dyreste leilighet. Fra venstre øverst: Bygdøy, millioner, Larvik, millioner, og Snarøya, millioner.


Her er de dyreste boligene på det åpne markedet - i alle landets. Solgte det for et par år siden og kjøpte hus isteden litt utenfor gryta. LUKSUSBOLIG: Amerikas dyreste eiendom til salgs. Sørenga seiler opp som Oslos nye eksklusive bydel.


For 2millioner dollar, en sum tilsvarende over. Dersom man skulle kjøpt tomten og bygget huset i dag, ville prisen endt langt opp på 70 . Espen Hordnes har prøvd seg som både bartender og FN-soldat, men endte opp som luksusmegler på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.