torsdag 6. juni 2019

Maling til trapp

Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. Orkla House Care Norge AS; Nedre skøyen vei 26; PO. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret.


Maling til trapp

Vi skal pusse opp trappen som går fra til etg. Men jeg har sett trapper som er malt med hvitt blank maling også, eller evt. Tre/parkett: Flaten må være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer.


Har en trapp som tvilsomt har vært gjort så mye meg siden byggeår 1995. Tenkte å male den hvit, og har allerede dradd over en runde med . Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid . Men en nymalt trapp vil fort være verdt innsatsen. Siden trappen er malt fra før, skrapes først litt maling bort med en skrape.


Vi prøvde å få en maler til å ta det da vi flyttet inn, men han ville ikke på grunn av at det er en drittjobb. Trenger fargetips - Maling av trapp - Anonymforum - Forum. Bolig › Slik fornyer du den gamle furutrappenBufretLignende3. Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og tak. Det som kanskje glemmes er et av husets . Du er ikke nødt til å bytte den ut om du har gått lei av trappen din.


Jeg fikk så utrolig mange henvendelser om hvordan man skulle male en trapp, og siden jeg ikke er noe maleekspert så spurte jeg . Det er lakkert furutrapp med teppe i, og eikelist på trinnet i forkant foran teppet. For å få en så glatt overflate som mulig. Du må også pusse (med 240) mellom hvert . Siden kona mi er gravid har jeg et ønske om å bruke vannbasert maling til dette, men er usikker på om den er sterk nok til en trapp. Noen som aner hva det vil koste å få en proff til å male trappa hvit? Når sparkelen var tørket, pusset jeg lett over den og malte hele trappa med Trestjerners gulvmaling, farge Hvit.


Maling til trapp

Jeg ønsker å male trappen vår + rekkverk innendørs. Det er også en kant langs veggen som må males i tillegg til trappen og rekkverket. Var inne på tanken å male trappa i en lys grå farge, men det er ikke så. Verste som skjer er at du blir lei av å vaske trinnene og maler dem grå . Trappefornyer i eik i trinn og bakkant, maling av sidekanter og skifting av gelender. Før: Slik var trappen opp til loftet før.


Den var pusset ne beiset brun og lakkert. Trappen er en standard trapp som blir levert med Norges Garasjen. Det er lagt to strøk med hvitmaling og tre strøk med grå maling på trinna. I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den! Gulvmaling kan benyttes på tregulv, heltre, parkett, laminat og vinyl.


Maling til trapp

Hei, vi skal male en trapp som er lakkert fra før. Kan vi gå rett på og bare bruke grunning, eller m. Lakkert furutrappen som skal pusses, og males.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.