onsdag 19. juni 2019

Liten bolig

Dette er en smart, liten bolig med stor romfølelse. Det lette taket og de enkle detaljeringene gir et moderne og minimalistisk preg til den tradisjonelle . Jo færre kvadratmeter du har, desto viktigere blir det å utnytte hver enkelt av dem. Bolig Hege Klein Bo smått Liten og tøff boligreportasje Bjørg Hexeberg Staveli Sofie Gamborg-Nielsen Regina Øvergaard Foto: Bjørg . Arkitektens leilighet er full av smarte, plassbesparende løsninger.


Hun liker mulighetene som finnes til å tenke kreativt når plassen er liten.

Illustrasjon av stue og kjøkken i en leilighet. Liten bolig eller ei, her er geniale løsninger! I mange boliger finnes det fortsatt innebygde skap som kanskje ikke er så funksjonelle som de . En liten leilighet kan fort by på hodebry.


Slik gjør du boligen behagelig og funksjonell. Da er det viktig å innrede slik at . Med gode oppbevaringsløsninger og smarte møbler får du et ryddig og funksjonell bolig. Slik bor du fint og smart i liten bolig.


Her er tipsene som lurer øyet til å tro du bor i et stort og luftig hjem.

Småhus for vertikale tomter. Huskonseptet NESTINBOX er boliger som kan oppføres der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Slik ser en liten bolig større ut.


Interiørarkitekten presset inn et soverom nummer to i leiligheten på kvadratmeter. Smarte innredningstriks . FOTO: Krogsveen TØNSBERG P-rom². Alle avbildede boliger lå ute til . På vegne av vår kunde i Oslo, søker vi miljøterapeut som ønsker å jobbe i bolig for psykisk utviklingshemmede. Brukerne i denne boligen har . Alternativ 2: Fått tilbud om å bygge bolig av en garasje i Vestfold.


Det er kamp om denne bittelille eneboligen på Abildsø i Oslo. Av Nina Schyberg Olsen, . Falkensten - Koselig liten bolig med meget romslig tomt - Garasje. Bildene er kun illustrasjonsbilder. Flott beliggenhet med utsikt mot Bergen sentrum og Puddefjorden.


Har du en liten bolig , kan du leve smart og godt. Her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.