torsdag 20. juni 2019

Jotun fargekart utemaling

Er du usikker på hvilken farge du skal velge? Eller hvordan du skal finne gode tilleggsfarger? Jotun Fargesenter hjelper deg med nettopp dette. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Naturens vakre og friske farger har funnet veien til mote, tekstil og interiør – og vi er dristigere i fargebruken enn tidligere.


La deg inspirere av LADY Spring and . Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem.

Drygolin Ultimat, vår beste . Se bilder og farger fra ulike rom og områder. Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. Alle våre produkter er nøye testet og utprøvd.


Interiørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov . Her kan du kontakte oss med generelle spørsmål, eller spørsmål om produkter, farger og hvordan du skal gå frem med malejobben og vi skal hjelpe deg! Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. På LADYs blogg deler vi vår kompetanse om farger, trender og maling med deg. Det er mye man skal tenke på ved valg av husfarge, og det blir gjerne verre jo flere farger man har å velge på. En akrylbasert maling er stabil på farge og glans og derfor det rette valget, anbefaler Sørensen.


Jotuns nye farger er spennende, myke, varme og trendy. En silkematt og værbestandig akrylmaling til utendørsbruk på betong, eternitt og sementbaserte fasadeplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.