torsdag 20. juni 2019

Coop kjøkken og hjem

I sortimentet finner du alt fra kjøkkenartikler , glass og porselen til duker og andre hjemtekstiler. Coops egne merker dekker en stor del av vareutvalget, men du får også kjøpt kjente merkevarer. Klassisk og tidsriktig utstyr som tåler hverdagsbruk. Mer informasjon på Tiendeo! Vi har et variert utvalg reiseeffekter, kofferter, bagger og pengebøker.


Black Design, Rosendahl, Porsgrun Hadeland mm.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kjøkkenutstyr - Detalj. Her vil det komme tilbu.


Produktsortiment og utvalg kan variere hos våre forhandlere. COOP MIDT NORGE SA AVD COOP KJØKKEN OG HJEM NAMSOS. Underlagt en godkjent lærebedrift. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Selskapsform, Avdeling. Coop Midt Norge Sa Avd Coop .

Annen steder i nærheten. Matkroken fortsatte i samme form med et unntak av at varesortiment er Coops. Matkroken driver mindre nærbutikker med utvalg av ferskvarer, gourmetmat og gatekjøkkenmat. Vi eier og driver i alt ca. Nord-, Midt-, og Sør -Troms, Ofoten og Lofoten.


Hva er viktigst for deg? Billige dagligvarer, bugnende ferskvaredisker eller at du kan handle alt du trenger på ett sted? Foruten dagligvarer får du elektriske artikler, byggevarer, sportsutstyr og produkter til kjøkken og hjem hos Coop. I det gamle lokalet satser Thorbjørn Lyseggen og co nå på klær. Det melder trollheimsporten.


Innenfor sport blir avdelingen utvidet med mer fiske-, friluft- og turutstyr. Skobutikken fikk ny beliggenhet ut mot veien, og klesbutikken Arena Dame utvidet sitt . Butikker og Stormarkeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.