torsdag 13. juni 2019

Bygge hytte i tre

Det er smart at hytta bygges på et sted som tåler mye vekt. Du kan også bygge hytta mellom flere trær. Følg med når Kåre får hjelp av Søren fra Gjør Det Selv til å bygge en superkul og bunnsolid hytte høyt oppe i et tre.

Her får ingen voksne sette sine bein - når . Trærne var begynt å skrante litt, så vi tenkte at vi kunne jo bygge en hytte der mens det enda var liv, så fikk det heller stå til. Hyttene ligger i almenningsskogene i Ringsaker, mellom Hamar og Lillehammer. Tretopphyttene har flott utsikt over norsk .

Jeg har aldri montert et slikt byggesett før, og sist gang jeg bygget en trehytte var når jeg var åtte år gammel - en livsfarlig vaklende råtten . HYTTE: Trehytter er spennende og morsomme lekesteder. For å kunne bygge en trehytte, må man naturligvis først finne et passende tre. GJENGEN I TREET: I midten sitter trehytte-eier Eivind Modahl Breitenstein omgitt av kompiser. Hvorfor ha hytte på bakken når du kan bo i trærne?


Det gjør han i en selvbygd hytte åtte meter over bakken. I utgangspunktet tenkte jeg at det morsomste med dette prosjektet er å bygge, .

I to år har ti barn på mellom åtte og elleve år på Stokka i Stavanger lekt i en hytte de hadde bygget i et tre. Han har lyst til å bygge en liten lekehytte. Rommets form kan være avgjørende for hvor og hvordan du skal benytte en trepanel.


DET VAR INTERESSANT å lese om ungene på Stokka i Stavanger som ville bygge hytte i treet. De var ti gutter i barneskolealder og – utstyrt . Hvis det er blitt slik at barn ikke har lov til å bygge trehytter i skogen, må vi lage. Det gutta har gjort, å herje og spikre på og bygge ei hytte selv, . I stedet for å utvide huset eller hytta, kan et frittstående anneks være et godt alternativ.


Hytter i trærne er ikke lenger spesielt, men det meste ved denne er annerledes. For å bygge hytta på bildet kjøpte hun en kran. Men den moderne tretopp-hytta har gjerne litt fasiliteter å skilte med i tillegg til. Det er ikke helt enkelt å bygge en varig hytte oppe i en levende . Kråkeslottet ligger vakkert til på Tangvall ved Lundvann i Gjerstad.


Hytta har en spennende arkitektur i tre etasjer og stor terrasse oppe i tretoppene. Bygg selv, gjør mye selv, gjør litt selv eller flytt rett inn i nøkkelferdig hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.