mandag 27. mai 2019

Xylem norge

Klimatsmart for VA-nettet! Skift ut dine eksisterende avløpspumper så garanterar vi att du reduserer energiforbruket med minimum - men mange ganger helt opp til. Les mer om Flygt Experior og vår energibesparingskampanje!


Xylem Water Solutions Norge , Oslo, Norway. Vi er størst på salg og service av pumper, innen avløp, industri, vvs, havbruk. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Ved å la oss ta hånd om oppstarten sikrer du at alt blir gjort riktig slik at du får optimal drift av ditt nye anlegg.


Våre varemerker Flygt, Lowara og Godwin er godt anerkjente i markedet. Xylem leverer produkter og komplette løsninger for pumping av alle typer vann og avløpsvann, samt skreddersydde applikasjoner for industri og kommuner. Vi har også en bredt utvalg av løsninger for styring og overvåkning av pumpesystemer med . Hun er også styreleder.


Dere får sparke meg ut, jeg reiser ikke frivillig ut av Norge igjen, sier hun selv sier med glimt i øyet. Victoria har ifølge en pressemelding fra Xylem allerede gjort seg meget bemerket innad i .

Xylem er Norges største spesialfirma i pumping, med en lang historie i det norske markedet. Vi er en del av det verdensomspennende konsernet Xylem Inc. Arbeidssted vil være på vår filial i Bodø og ute på service oppdrag i Nordland fylke.


Du vil jobbe med montering og service på pumper og utstyr, men med spesiell fokus på våre styringer. Dette innebærer at du vil være . Det finnes Flygtpumper som har gått i mange år uten service, men som likevel fungerer problemfritt. Xylem Norge AS - Service – mye mer enn bare vedlikehold. Men faktum er at regelmessig service effektivt bidrar til å øke levetiden og høyne . Vi har en markedsandel på ca på pumper og pumpestasjoner til kommunale VA-installasjoner. Av vårt salt av produkter for styring og overvåkning(MC) er ca.


Vi arbeider for å oppnå samme markedsandel for Xylem MC-produkter som for pumper til det kommunale . Utlyst for dager siden. See this and similar jobs on LinkedIn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.