tirsdag 7. mai 2019

Sprøyteisolasjon

Store bygg med tak av hulldekke, plasstøpt betongdekke eller selvbærende stålelementer, kan isoleres med polyuretan sprøyteisolasjon. Gjør som tusenvis av andre - bruk . Erfaring viser at man vil kunne spare fra - på å benytte polyuretan sprøyteisolasjon hvor forskriftene er dekket på lik linje som feks. Isolert container - polyuretan sprøyteisolasjon.


Dette gir en kondensfri container.

Større innvendig bredde og . Polyuretan sprøyteisolasjon fra Elmico - Isolering gjort enklere og rimeligere! Asker Bruk Eiendom AS hadde behov for å isolere en lagerhall, . Fornybar isolasjon laget av trefiber som enkelt blåses inn i konstruksjonen. Vi utfører isolering og etterisolering av alle type bygninger ved hjelp av blåseisolering.


Innblåsing av isolasjoner er både effektivt og miljøvennlig. Noen naboer i rekkehuset har kommet på ideen å blåse inn isolasjon i veggene på gangen og kjøkkenet. Ca meter vegg med vanlig høyde.

CE-merket og lovlig i Norge. Buskeru Vestfol Oslo og Akershus. Firmaet brukte asbest og sprøyteredskaper på lisens fra Turner . Men å endre på husets forutsetninger medfører også store . Et ekstra lag med isolasjon i vegger, gulv og tak kan være nok til å redusere fyringskostnadene med flere tusen kroner.


Eg river ein utvendig vekk der det tidlegare har blitt sprøyta inn isolasjon i veggen. Isolasjonen er heilt kvit, og porøs. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Oppdag en unik måte å isolere på. Med sin unike isolasjons-verdi (lambda på 020) . Isolering,Snekker Ønsker tilbud på sprøyteisolasjon på gammelt loft, ca. Få tilbud fra flere leverandører fra Auli.


Sprøyteisolering av loft. Vi trenger pris på å sprøyte isolasjon av garasjeloft. Det er ca 8-kvadrat. Graco To-Komponent Doseringsystemer.


Stavanger Korrosjon er leverandør av to-komponent sprøyte og In-plant OEM pumpe systemer.

Isoenergi AS utfører innblåsing av isolasjon i alle typer bygningskonstruksjoner, som feks vegger, bjelkelag o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.