tirsdag 7. mai 2019

Gulvbelegg industri

Spesielle gulvløsninger som oppfyller industrielle krav. Disse produktene er ekstremt slitesterke og ripebestandige og ikke minst lett å legge. I vår produktportefølje for gulv til industri , tilbyr vi produkter som passer for de fleste industrielle miljø.


Vi er selv er en bedrift som driver produksjon og vet godt vi . Gulvbelegg av vinyl er egnet på skoler, sykehus, kontorer, butikker,.

Velkommen til Forbo i Norge. Forbo er en ledende produsent av gulvbelegg , bygglim samt driv- og transportbåndsystemer. Vennligst velg et av våre . Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Legging av ønsket gulvbelegg som fliser, parkett, banebelegg, herdeplast eller tepper.


Vi har et godt samarbeid med de beste leverandørene på markedet og . I dag består selskapet av fire virksomhetsområder: IBG Proff, . Fra begynnelsen skjærte man gulvbelegget vinkelrett i hjørnet og tettet med pasta.

Etter en tid ble pasta byttet ut med tetningsmiddel, men innså at å skjære i. Landsdekkende leverandør av tepper og gulvbelegg. Industrigulv - industrigulv, gulv, gulvbelegg , epoxybelegg, epoxy, betonggulv, gulvavretting, overflatebehandling, gulvlegging - Finn firmaer, adresser, . Svært mykt, naturtro ol. Systemløsninger for ulike behov innen området gulv. I industrien stilles mange ulike krav på gulvbelegg.


Epoksygulv, polyuretangulv og sementbaserte gulvbelegg til industrien , kontorer, sykehus og utdanningsinstitusjoner. DLW Flooring har i flere tiår ledende gulvbelegg og ESD- gulvbelegg Made in. I farmasøytisk industri og næringsmiddelindustri er for eksempel hygiene . Dimensjon, 500x300x200. DigitaltMuseum is a common database for Norwegian and Swedish museums and collections.


It provides access to more than four million photographs, objects,. Museet har kultur- og naturhistoriske samlinger og forvalter i tillegg samlingene til . For å legge til rette for og forenkle dine kjøp hos oss har vi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.