torsdag 16. mai 2019

Slipe kjøkkenbenk

Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Olje deretter med liberonolje, de har en egen til kjøkkenbenk. I tillegg til en god olje for kjøkkenbenker, skal du ha et par slipemaskiner og godt med slipepapir tilgjengelig.

Deretter er det bare å sette av noen timer til jobben, . Velger man riktig behandling, vil man imidlertid ha en flott kjøkkenbenk i mange. En kjøkkenbenk er utsatt for sterk slitasje. Oppdager du det fort, før flekken får satt seg ordentlig, kan du slipe den. Dersom flekkene får sitte lenge nok i treverket, kan det hende du må fram med sandpapir eller slipemaskin.


Flekker som sitter dypt, forsvinner etter . Slip overflaten med en slipepad eller slipepapir. Bruk dott spesialstålull nr dypp den i møbelrens og . I verste fall må hele platen byttes, sier Bakke. Bare benkeplater av stein tåler høy varme.


Liberon Bloom Kjøkkenbenk-olje er en vannbasert olje. Oljen beskytter mot fukt, smuss og fett og kan. Vi har mange kunder som lurer på om vi kan slipe og behandle benkeplater.

Her ser du en benkeplate slipt og behandlet med Osmo sin 3040 . Ulemper: Flekker kan være vanskelig å få bort. De betyr at du sliper oljen ned i treet, og deretter sliper plata, sier Foss. Skulle du få småskader i platen, kan du slipe ned og bygge opp . Jeg har heltre IKEA kjøkkenbenk, og har måttet gå hardt til verks: Har slipt store partier med slipemaskin, deretter med fint sandpapir for hånd.


Overflatene ble deretter lett slipt og satt inn med en tyntflytende epoxy som trenger ned i overflaten. Denne trenger også ytterligere noen dager før overflatene . Dersom du ønsker en mørkegrå farge, tilsett 8 . Her har jeg slipt ned en benkeplate som hadde en leveransefeil og behandlet den med olje. Gulvlegging, Gulvsliping, parkettsliping, sliping av trapper eller kjøkkenbenker. Kvalitet og pris og kvalitet er også to sentral vår filosofi som gulvslipere.


Litt av en jobb det må være å slipe den helt ned. Disse to flekkene har dukket opp på vår kjøkkenbenk, da det antakelig har. Jeg tror ikke at det er noe annet å gjøre enn å slipe det ned og olje . Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle rom, for deretter å gå over med hvit. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo.


Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. På kjøkkenbenk anbefaler vi kun å olje oppå beisen. En kjøkkenbenk som er oljet inn på riktig måte, står seg i mange år. Etter at treverket er slipt og pusset, og deretter rengjort med rødsprit, slås .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.