tirsdag 14. mai 2019

Olje eller beis

Ja, det er forskjell på om du beiser eller oljer terrassen. Og bør du velge dyr eller billig variant? Om man skal skifte farge, eller om gulvet er veldig, skittent er det lurt å gå over. Det anbefales ikke å bruke høytrykkspyler eller terrassevasker da den lett fliser opp det. En oljebasert terrassebeis legger du i to tynne strøk.


Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male. Maling dekker og beskytter treverket best over ti enten det er olje,- eller akrylbasert .

Men har lite erfaring med sånt, så lurer på hva som er forskjellen? Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Siste gang tror jeg var eller år siden så nå var det veldig slitt og jeg feilkjøpte i år Flugger . Oljen gir treverket et naturlig utseende, som fremhever mønsteret i treverket og gir en flott glød.


Denne terrassen ligger på solsiden og trenger nå å oljes eller beises. Jotun har utviklet Drygolin Extrem oljemaling i samarbeid med . Dagens maling, beis og dekkbeis er noe helt annet enn for 50-år siden. Les mer om hvilken type du bør velge og hvorfor. Levetiden blir ikke nødvendigvis lenger om du behandler det med olje eller beis, men det blir garantert penere.


TREBITT Oljebeis er skreddersydd for utvendig vegg. Dersom man tidligere har beiset eller oljet terrassen anbefaler vi at man bruker . TREBITT TERRASSEBEIS er en oljebeis, tynnet med vann. Det betyr at den tørker/herder som en olje og samtidig er følsom for fukt i tørke og herdetiden. Det er imidlertid svært viktig at rensen fjernes helt, før påføring av ny olje eller beis. Hvis det ligger igjen såperester på terrassebordene vil . Selv om du ikke har tenkt å beise/ olje den på nytt i år, bør den kostes og spyles ren.


Hvis det sitter flere lag med olje, eller at terrassen er veldig skitten, kan det . Korthåret børste: Skrubb terrassen med korthåret børste for å fjerne smuss og gammel olje eller beis, råder eksperten Frode Lie. Vi har kjøpt et nytt ubehandlet spisebord i eik, og ønsker å beise eller olje det svart. Hva er best i forhold til hakk i bordplaten, og hvordan er det . Men så kommer spørsmålet: bør man velge olje eller beis? Benken min kjære snekret sammen i fjor er beiset i grått, og et pallebord i samme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.