mandag 13. mai 2019

Heftgrunn tørketid

Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Relativ luftfuktighet (RH). Butinox Interiør Heftgrunn for vegg og panel er en matt, vanntynnbar og luktsvak hvit akrylgrunning for. Det finnes så mange ulike typer maling nå med forskjellig tørketid. Det står hvor lang tørketiden er ved grader Celsius og en eller annen.


Den bør ikke brukes som førstestrøk på voksholdige bygningsplater.

Forbruk: 8- kvm pr liter. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL 0. Ubehandlet tre grunnes med 10– fortynnet Heftgrunn. En vannbasert, luktsvak og løsemiddelfri akrylgrunning for innendørs bruk som går på alle underlag. Overmalbar etter timer.


Produktet benyttes som . BUTINOX Interiør Heftgrunn for vegg og panel er en vannbasert, matt og luktsvak akrylgrunning for innendørs bruk, til alle flater.

Heftegrunner til maling av innendørs nytt. Nordsjø original heftgrunn bw 10l. Påfør Professional Traditional Heftgrunn gang, la det tørke ordentlig og mellomslip. For best resultat, ferdigmal med Professional Traditional Snickeri. Den har forholdsvis lang tørketid og sterk lukt.


Siden disse produktene. Benyttes på underlag som . Heftgrunn er en ideell grunning på mange glatte og vanskelige underlag. Interior Fix Primer - Flügger Interior Fix Primer er en vanntynnbar heftgrunn. Berøringstørr: timer.


Gjennomherdet: Flere dage. Den kan overmales etter kun minutter. Gjør selv de glatteste overflater.


Tjæralin kan brukes over de fleste produkter så lenge underlaget er mattet, rengjort og tørt. Hvor lenge må malingen tørke før det er trygt å sitte på den?

Tørketid grader RF: Gennomtør. Alternativt kan oveflaten grunnes med. Denne tørker raskere, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.