tirsdag 28. mai 2019

Industristøvsuger pris

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Witre har mange modeller av industristøvsugere , grovstøvsugere og våtstøvsugere, høy kvalitet og kjente varemerker, ring oss, eller kjøp på Witre. Tilgjengelig i butikker. Sjekk priser på industristøvsuger.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp industristøvsuger billig i nettbutikkene.

Sorter etter: Posisjon, Navn, Pris. ATTIX er perfekt til brukere som trenger en høyeffektiv støvsuger med stor kapasitet. Denne modellen har en høy su.


For å holde det rent og pent kreves det riktige redskap. Er du dessuten yrkesprofesjonell kreves det en god støvsuger. I vårt sortiment finner du kraftige . Vi hjelper deg å velge blant 2varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Kompakt støvsuger med justerbar sugeeffekt! Superkompakt støvsugerkropp, A- klassifisering og lav pris gjør Menuetts 7W-modell til den optimale . Industristøvsuger som lever opp til de strengeste myndighetskrav. Maskinen er velegnet til alle som har behov for å suge fint eller helsefarlig støv, som sement- . En industristøvsuger er en ekstremt robust og mobil støvsuger med meget god sugekraft.


Støvsuger 4W Poseløs, Tristar. Meget effektiv industristøvsuger med høy sugeeffekt. Se fullstendig vareinformasjon. Universal industristøvsuger med høy ytelse og stor beholder.


Perfekt støvsuger for hobbyrommet, garasjen, verkstedet og for . Med sine kW er denne 1-fase industristøvsugeren designet til å suge. HW 3t 5pp - KOmpLett. Klik her og find den bedste pris nu!


RONDA - GREEN TECH - INDUSTRISTØVSUGER. Prisene på nettsiden kan variere fra våre. Hvis du først én gang har ødelagt en vanlig støvsuger med puss fra et.


Dette er en allsidig støvsuger for alle tørre rengjøringsjobber.

Den er ideell for mindre jobber når god mobilitet er ønsket. Den lille praktiske støvsugeren. Konstant høy sugeeffekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.