tirsdag 28. mai 2019

Gulvsliping kristiansand

Vi hjelper deg med anbud på gulvsliping. Frisk opp tregulvet ditt. Vi sliper alle typer tregulv og parkett, lakkerer, oljer og luter etter ditt ønske.


Vi bruker slipemaskiner av høy standard som er tilnærmet . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene , og velg det som passer deg best!

GULVSLIPING i KRISTIANSAND har . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Utleieprodukter leier ut verktøy og maskiner. Annonsering kun kr 3pr år.


Når man skal pusse opp boligen, er gulvlegging ofte en viktig del av jobben. Gulvsliping og -etterbehandling. Parket og gulvsliping , ta kontakt for befaring og .

Etter noen få dager ser et slitt og skjoldete eikegulv ut som nytt. Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet. Maskinen sliper skånsomt mot underlaget og er utstyrt med tre slipeskiver. Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv. Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere . En stor takk herfra til gode kunder og gode anmeldelser.


UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Priser finner du i vår prisliste. Velkommen til BE Star Parkett Støvfri gulvsliping ! Redd for støv etter gulvsliping ? Som regel er det mindre støv . I tillegg har vi utleie av tepperenser, gulvsliper osv……Trykk på bilde.


Du finner oss rett foran. Vi utfører håndverkstjenester innen gulvlegging, gulvsliping og maling. Kristiansand Malermesterlaug ligger i Ægirs vei bare minutter fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.