torsdag 2. mai 2019

Bygge bord selv

Har du litt tid og tilgang til verktøy, er det nesten like enkelt å lage sitt eget bord. Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet. Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange.


Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Den beste måten å finne et møbel som passer perfekt til hjemmet ditt på, er å lage det selv !

Og du trenger ikke være håndverker for å få det til, bare sjekk her! Jeg har laget et konsollbord med en vri, og jeg har i tillegg til konsollbordet laget en lem som kan vippes på slik at . Bruk lastestropper til å få klemt bordplate - plankene mest mulig sammen før skruing. Lengden og vinkelen påvirker bordets høyde, så her kan man tilpasse noe selv om ønskelig. FERDIG RESULTAT: Du kan klare å lage stuebordet selv. Hun synes mange sofabord er for lave, og hun ønsket seg et bord det var mulig å spise ved.


Slik lager du ditt eget spisebord med veldig enkle midler. Du trenger ikke være spesielt handy for å.

Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Eller et elegant fliskledd bord , som ser dyrt ut, uten å være det? Eller kanskje hagemøbelsettet som kan slås sammen når sommeren går på hell?


Oppskriftene får du her. Bygg ditt eget bord eller reparer det gamle. Bord er dyre, men du kan enkelt selv bygge ditt eget bord til en brøkdel av prisen. Hjemmelaget hagebord i Kebony Kebony tåler å stå ubehandlet ute i vær og vind.


Produsenten gir 30års garanti mot råte, sopp og insektsangep. Materialforbruk til dette bordet er ca. Det er både enkelt og billig med DIY! Flotte, hjemmesnekrede utemøbler kan virkelig sette prikken over i-en for utekosen på varme sommerdager, både hjemme og på hytta.


Her får du oppskriften på hvordan du kan bygge bord , daybed eller solseng i lekkert MøreRøyal-tre fra Talgø: . DIY: Bygg barnesengen selv ! Er det på tide å bytte ut sprinkelsengen med en større barneseng? Vi viser deg hvordan du enkelt kan bygge en leken barneseng som ser ut. Etter å ha trålet alle møbelsjapper etter nye bord til stua, fant vi aldri det vi ville ha.


Litt sære krav til størrelse).

Da lager man egne selv. Har kjøpt stk heltre eik benkeplater (brei, tykk , 2lang). Har ingen erfaring med møbelsnekring overhodet. Bruker Cascu PU lim til liming.


Tørker over limflater . Jeg lagde dette bordet i januar. Da var jeg 1 og nå har jeg fylt 16. Jeg vant en Grand Award for det, og det er helt spesielt for meg. Jeg begynte på bordet i første sløydtime.


Ikke verst for en i første klasse på High School, hva? I bildeserien under viser han hvordan han har fått til å lage en bordflate , . Se trinnene i bildekarusellen. Lag et enkelt stuebord. Synne Hellum Marschhäuser.


Stine Lervik laget bordet , fordi hun ønsket et enkelt og stilrent bord som passet inn med sofaen. Jeg har fått mye skryt for bordet mitt som kun er bygget av resirkulerte materialer ( forøvrig helt gratis!). En seng er en perfekt og enkel ramme for å bygge et bord.


En gammel enkeltseng finner du på loppis, i boden til foreldrene dine eller billig på Finn. Med ferdig terasse på hytta, meldte behovet seg for et passende bord. Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Utebord og utebenk som gjør seg utmerket i hagen eller på hytta. LAGE HAGEMØBLER: Utemøblene er stødige og gode i bruk og vil holde i mange år selv med uimpregnerte materialer.


Foto: FOTO: Liv Sandvik Jakobsen. Trenger du mer plass rundt spisebordet til flere gjester?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.