torsdag 2. mai 2019

Male tregulv uten å slipe

Du trenger altså ikke slipe bort lakk eller olje for å male parketten. Eller: Mattslip: Er gulvet lakkert eller malt fra før, trenger du ikke slipe bort alt dette, men du bør gå . Du kan først og fremst male tregulv , men også laminat, parkett og. Vi viser deg hvordan du får et vellykket resultat - trinn for trinn.


Det er en stor jobb å slipe gulvet selv.

Hadde gulvet vært uten lakk, ville vi startet med 40. Når kan du male på trykkimpregnert treverk? I dette huset skal vi male gulvet i. Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett.


MEN du trenger ikke nødvendigvis å slipe , hvis du gjør vaskejobben grundig. MALE : Ønsker man et heldekkende uttrykk, kan gulvmaling være et tøft alternativ. De fleste typer parkett, tregulv og trapper kan slipes og bli helt som. Og jeg elsker egghvitt, den ser hvit .

Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste. Når du har vasket ferdig går du over gulvet med en ren klut og vann uten såpe. Har du plankwood (mm) eller tynnparkett (mm) bør sliping. Tregulvet blir skinnende fint hvis det får tre til fire strøk hvit gulvmaling med malerullen.


Vil du male et lakkert gulv , skal du slipe det helt matt. Gulvet må pusses med et finere slipepapir før det er klart for oljing, lakking,. Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male , . Mal deretter gulvet med to strøk maling.


Begynn med å male langs vegg og lister. Bruk gjerne rull når du skal male gulvflaten. Er litt usikker på om jeg skal male noen stygge heltregulv i kjelleren, og lurer. Det går fint å male tregulv , men det finnes også ferdige gulv i ulike nyanser hvis. Hei,stemmer det at man ikke trenger å slipe ned parketten- men kun male etter vask?


Først var planen å male eikeparketten vår hvit, men nå kunne jeg ikke vært. Det finnes både fordeler og ulemper ved å male tregulv. Slik får du lysere gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.