onsdag 15. mai 2019

Bob no medlemsfordeler

Som medlem i BOB får du tilgang til en rekke gode medlemsfordeler. Overføring av oppspart bonus kan utbetales til din egen konto, så lenge beløpet er over 1kroner. Aktivér medlemskortet Se dine medlemsfordeler Forsikring . Gratis prøvetime og gode medlemsfordeler.


BOB-tribunen og rabatt på ordinære varer i Brannbutikken.

Medlemsfordeler på reparasjon av bilglass, ruteskift, DAB-radio i bil, m. Boligbyggelagenes medlemsfordeler er et fordelsprogram som gir medlemmer av boligbyggelag tilgang til. Utviklet og levert av WebSite AS. UNILABS RØNTGEN – NY MEDLEMSFORDEL SIDE 36.


Layout og produksjon: Interface Media as, Oslo . Alle medlemmer i Skiforeningen får rabatter når de handler i en G-Sport butikk ( gjelder ikke gsport. no )! På ordinære varer gir Gsport -, og på skipakker får . BOB er det største boligbyggelaget på Vestlandet - og et av det største i landet.

Dine medlemsfordeler i NJFF. Her er dine fordeler som medlem i Coop. Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Om vinteren kan du prøve bobraft, taxibob eller skeleton, og om.


Bruk kampanjekode obos når du bestiller på apollo. Gjelder kun ved bestilling på . Cal fungerer mot de fleste smarttelefoner, men vi kan ikke garantere at det fungerer mot alle. Last ned din oppdaterte terminliste her. Kjøp egne YS-forsikringer til spesialpris. Du får også inntil YS-rabatt på andre skadeforsikringer, og bankens aller beste renter.


Få alle medlemsfordeler inklusive veihjelp i Norge og Europa. Medlemskapet er personlig og følger deg og ikke bilen, og NAF-teamet er parat timer i døgnet. Bufret Den nye BOB Appen for medlemmer av BOB gir medlemmene rask tilgang til informasjon om boliger og medlemsfordeler. Du må være medlem av BOB for å kunne se tilbudene. Det er enkelt å melde seg inn, det tar bare virkedag før du får medlemsnummeret ditt og du kan benytte . Vi hjelper deg på jobben.


Se alle medlemsfordeler.

Webmaster: Knut Brobakken. En nylig signert samarbeidsavtale mellom BOB (Bergen og Omegn Boligbyggelag) og Akvariet i Bergen. Når bobkonkurransen startet var det ingen som lo lenger – de norske gutta klarte seg utrolig bra med gode.


De andre bobbene var stive og hadde derfor et handicap. De fleste har gode medlemsfordeler innbakt i medlemsskapet som i. BOB og Vestbo, men bare Vestbo er tilknyttet forkjøpsrettordningen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.