fredag 26. april 2019

U verdi ytterdør

Dørenes isolasjonsevne måles ved U-verdi, som forteller hvor mye varme uttrykt i Watt som passerer pr kvadratmeter dør når temperaturforskjellen er på én grad . Du har kanskje hørt begrepet U-verdi, men vet du hva det betyr? U-verdien, eller varmegjennomgangskoeffisienten, angir hvor god varmeisolasjon et .

U-verdi gulv på grunn og mot det fri. U-verdi vindu og dør, inkludert karm/ramme. Teknisk beskrives U-verdien som hvor mye varme som passerer en kvadratmeter vindu eller dør ved en temperaturforskjell på én grad celsius.


Vanligst er utadslående dør, som da har hengsler synlige på utsiden.

Premiumdørene til Dooria har en standard u-verdi på for tett dør og for . U-verdi eller varmegjennomgangskoeffisient er et mål som brukes i bygningsindustrien for å angi en bygningsdels varmeisolerende evne. Får man tak i ytterdører med U-verdi ned i 0. Hadde bestemt oss for Diplomat Sandefjord men den har u verdi på 1. De fleste kjenner til at det stilles krav til hvor godt et vindu eller en dør skal isolere, det som kalles energieffektivitet og som måles ved en U-verdi.

Vi hjelper deg enten du trenger hjelp til å velge, beregne, montere eller finansiere ditt dør- eller vindusprosjekt. Vera tilhører Trendy-serien av ytterdører. Døren har forsikringsgodkjent låsenhet og 78mm dørblad. En meget godt isolert ytterdør med U- verdi 80W/m²K.


I bransjen er vi svært opptatt av U-verdi når det gjelder vinduer og ytterdører. U-verdien forteller deg hvor mange kWh/pr mproduktet slipper ut, dess lavere U- . Lagerførte ytterdører leveres med låskasse og sylinder. Alle ytterdørkomponenter blir utviklet og produsert hos. TopComfort-ytterdører med en U-verdi på inntil.


Dørene har U-verdi på standarddør og på Polar Ekstrem dør. Telemark har samme oppbygning og FG godkjent låsenhet som Harmonie ytterdører med U-verdi 7. Bod- og hyttedørene er tradisjonelt håndverk når det . Fullisolerte ytterdører i en svært kraftig konstruksjon med dobbelt rammtre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.