onsdag 24. april 2019

Hvit bokhylle

En enkel enhet kan gi nok oppbevaringsplass på steder med lite plass. Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Hos JYSK har vi et stort utvalg små og store bokhyller til lave priser.


Vi har dagers prisgaranti - kjøp på JYSK. Skap nye rom med bokhyller , reoler og romdelere.

Reoler og romdelere kan brukes til å definere et rom og skape. Reol UGGERBY hyller smal hvit. Bokhyller og reoler passer perfekt til arbeidsrommet og i stuen. En bokhylle trenger ikke bare brukes til oppbevaring av bøker, møbelet er utmerket til å pynte rommet med bilder og interiør eller hva du nå måtte ønske. Reolene og bokhyllene finner du i ulike fasonger, farger, materialer og størrelser.


Plasser en god lenestol i . Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst bilde. Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje.

ANETTE Bokhylle Lav Bred Mdf Hvit. Se mer produktinformasjon. Ikke tilgjengelig for nettkjøp . Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg.


Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Møbeldører og skuffer med selvinntrekk kan velges i tillegg for en mer ekslusiv bokhylleseksjon.


Delta-møblene er fine. Genna er en italiensk serie laget av Habitat Design Studio. Det er en praktisk og elegant måte å vise frem bøker og dekorative elementer på, takket være sine uttallige hyller og skap.


Det gir dessuten er minimalistisk, og strømlinjeformet uttrykk. Se vårt store utvalg av Reoler til gode priser. En hylle trenger ikke bare være praktisk oppbevaring. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde, får du en skulptur med på kjøpet. Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart.


Innred barnerommet slik at fantasien får plass til å vokse og gro.

I Forest Collection gjengis naturens myke former som avrundede . Kompletter med dører for å få en helt eller delvis skjult oppbevaring. Bokhylle med fire hylleplater som hver rommer ca A4-permer. Pen og praktisk Sophia bokhylle i helhvit utførelse.


Bokhyllen har justerbare hyller som kan plasseres i ønsket høyde. Da vil dere kanskje gå til innkjøp av en fin bokhylle eller to. Her på Jollyroom har vi massevis av fine og praktiske bokhyller , både til å stille på gulvet og henge på veggen.


Det er bare å velge og vrake her folkens, i vårt online‑utvalg vil dere garantert finne en bokhylle. Hvit bokhylle fra Ikea (Billy) gis bort. Overhylle og ekstra hylleplater følger med. Dette skjules imidlertid av bøker, o. Sett ditt personlig preg på bokhyllen ved å kjøpe mini skuffene i ønskelig finish. Hylla er demontert og må hentes på adresse i Tromsø.


Str: 180x85xMini -skuffene kjøpes utenom i den finishen du selv ønsker. Matégot bokhylle , hvit – Gubi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.