fredag 26. april 2019

Fagbrev yrkessjåfør

Dersom du vil ta fagbrev som yrkessjåfør, kan dette gjøres på flere måter. Når ungdom går den vanlige skoleveien, må de først gå to år . Dette er utdanningen for deg som ønsker å ta fagbrev som yrkessjåfør, og som har lang arbeidserfaring innen yrket.

Det stilles stadig større kompetansekrav til . I samarbeid med NKI Nettstudier har Bring Linehaul gitt sine ansatte mulighet til å ta fagbrev som yrkessjåfør. Opplegget er lagt opp slik at det er en kombinasjon . Veien fram mot et fagbrev som yrkessjåfør er ikke vanskelig, og heller ikke kostbart. Med noen unntak er det bedriften du jobber i som dekker . Kurset passer for deg som har allsidig erfaring innenfor transportfaget, og ønsker fagbrev.


Som yrkessjåfør har du ansvar for at transporttjenestene utføres . Formålet med kurset er å gi deltageren den teoriforberendende delen av fagbrevkurset, slik at eleven kan avlegge teoretiskeksamen. En yrkessjåfør utfører vare-, anleggs-, bulk-, tank-, spesialtransport eller andre. Utdanningsdirektoratet har utarbeidet nye læreplaner for Yrkessjåførfaget og Transport og logistikk gjeldende fra 1. Jeg kjører buss ved siden av skole og lurer på mulighetene til å ta fagbrev.


Jeg ser de som har års erfaring kan gå opp til en teoretisk og . Nå kommer en ny mulighet for deg som er sjåfør eller som jobber med logistikk/lager til å få fagbrev.

Kandidater som tar fagbrev etter § 3-i Opplæringsloven, slipper å lese . Har du lang praktisk erfaring som sjåfør, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev som yrkessjåfør være noe for deg! Fagbrev som yrkessjåfør for gods og persontransport. For å gå opp til den teoretiske prøven hos fyleskommunen kreves: Gjennomført fagbrevkurs.


Da kan fagbrev som yrkessjårfør være noe for deg! En utfordring ved dette er at læreplanen i . Det er mulig å velge teknikk og industriell produksjon på Vg transport og logistikk på Vg og deretter gå ut i lære som yrkessjåfør. Det stilles stadig større kompetansekrav til gods og persontransport, og fagbrev åpner for flere job.


Nordland utdanning som gir fagbrev i logistikkoperatør og yrkessjåfør i. Studiet starter våren 20og varer semestre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.