torsdag 25. april 2019

Blikkenslager follo

Vi er din blikkenslager i Ski og Follo ,små og store oppdrag, alt innen skifertak, plater, beslag og taktekking på nybygg,rehabilitering av tak på eldre hus. Vi utfører følgende: Restaurerer og etterisolerer alle typer gamle tak. Leverer nye tak med takstein, . Follo Tak og Vedlikehold har i løpet av år spesialisert seg på alt innen taktekning, membranlegging og blikkenslager arbeider.


Juridisk selskapsnavn, Follo Blikkenslager verksted AS.

Selskapsform, Privat aksjeselskap. Historiske navn, Heg invest AS. Epost: Benytt kontaktskjema under. Besøksadresse: Skjønhaugveien 4. Mer info om Follo Blikkenslager Verksted.


Kontaktperson: Tommy Pedersen . Formål: Produksjon av blikkenslager og ventilasjonsprodukter. Salg og montering av egenproduserte blikkenslager - og ventilasjonsprodukter, taktekking , kjøp og salg av biler og båter, samt herunder samarbeide med selskaper i samme bransje.

Prokura: Daglig leder og styrets medlemmer hver for seg. Bedriften Follo Tak Og Vedlikehold AS i Ski i Ski kommune driver innen bransjen blikkenslager. Få anbud på Blikkenslager i Follo ! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! BLIKKENSLAGER i FOLLO har aldri vært enklere! Artikler fra magasinet Næringsliv i Østfold og Follo.


Vi er i dag en ledende leverandør av alle typer tak i Follo og omegn, til private, borettslag, entreprenører og industri. Dessuten er det i en del områder i Østfold få blikkenslagere. Spesielt i Fredrikstad. Vi ser etter flinke blikkenslagere til rask oppstart. We are looking for thinsmithers.


Om du trenger beslag, takrenner, pipetopper eller snøfangere, står denne gjengen klar til å hjelpe deg! Les mer om tjenestene våre her. If you need seizures, gutters, pipetopper or snøfangere, this gang is ready to help you! Vi innehar en stor faglig stolthet, og baserer oss på kontinuerlig oppdatert kunnskap.


Derfor kan du alltid være trygg på at vi leverer kvalitet og grundig arbeid.

Du kan prøve deg som smed eller blikkenslager , kjøre med hest og vogn, tove, veve, sage ve spikke barkebåter, gå på tegneskole, lage dine egne potetlomper, vask tøy på gamlemåten og mye mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.