fredag 15. mars 2019

Steinlagt gårdsplass

Vi har fått tilbud på steinlegging av gårdsplass. Grusen må ryddes, noe lettere grunnarbei ca. Tilbudet er på 700- ink. Steinen er rødmix herregård.


Grus er et godt alternativ til ganger og oppkjørsler, det er relativt billig og er dessuten ganske lettstelt.

Til gårdsplasser brukes 8-mm størrelse, mens det til oppkjørsler brukes en grovere størrelse. Rådene er mange, og mulighetene enda flere, for deg som vil gjøre noe med gårdsplassen. I følge avdelingsleder på anleggsgartneravdelingen på Gjennestad planteskole, Arne Olav Klevsgår er det stein som gjelder.


Nedenfor følger en veiledende prisoversikt over en del av våre vanligeste arbeider. Ta kontakt så lager vi et tilbud på arbeidet hos deg. Eller prøv vår priskalkulator som gir deg mulighet til regne på . Er det noen som vet sånn ca hva vi kan forvente å betale for å få steinlagt en gårdsplass (pris per kvm)?


Grunnarbeidet er nylig gjort, det trengs bare litt.

Vi kan alt innen utomhus: rådgivning og tegning, grunnarbei legge belegningsstein, granitt, legge skifer, støttemur, beplantning etc. En flott steinlagt innkjørsel kan fort bli ødelagt av stygge hjulspor. Det kan også dukke opp skjemmende sprekker og ujevnheter. Med en TERRA Home Armert. Fiberduk slipper du dette.


Duken legges enkelt under singellaget og forsterker bæreevnen, hindrer setningsskader og forebygger hjulspor. Noen som har gjort det? Hvilken stein valgte dere? Husker dere ca pris per kvadratmeter - da gjør dere ikke noe selv. Området som ønskes steinlagt er på ca.


Det er relativt jevnt, men må trolig jevnes noe før . Vi er et godt etablert familiefirma som har holdt på i over år der nåværende selskap ble stiftet 16. Prosjekt, Oppføring av tomt. Boligeiere med gårdplasser uten fast dekke opplever en sølete tid etter all nedbøren som har falt de siste månedene. Det forutsetter at grunnarbeidet er gjort korrekt.


Våre anleggsgartnere legger stein på din gårdsplass og uteområde, bygger murer, setter kantstein og legger . Vi hjelper deg med anbud på steinlegging.

Relaterte ord: stenlegging, steinlegging pris, steinlagt uteplass, pris på steinlegging, steinlegging av gårdsplass pris, steinlagt gårdsplass. Det første du må tenke på er hva slags bruk og belastning området du skal steinlegge vil få. De fleste installerere utelys samtidig med oppdragering av hage og gårdsplass. Trenger du kjøresterke produkter til gårdsplassen , som tåler besøk av både søppelbil og brøytebil, må du ta hensyn til dette. Trenger du en oppgradering av gårdsplassen , eller kanskje du ønsker en brosteinlagt sti i hagen?


Våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med steinlegging. Vi tilbyr steinlegging til et stort geografisk område, og leverer steinlegging i Oslo, Asker, Bærum og hele Akershus for øvrig. Bekkevold Landskap har over års erfaring med steinlegging og er din leverandør om du ønsker en profesjonell utførelse med garanti. Belegningstein, brostein, teglstein eller heller?


Arbeider i en gårdsplass påvirker ofte andre elementer på eiendommen. Vi er god på å finne helhetlige løsninger slik at du får . Det er også takterrasse utenfor loftstuen og en lun, overbygget terrasse ved hovedsoverommet. Beliggenheten er populær og meget barnevennlig, med kort gangvei til skoler, butikker, offentlig transport og alt man ellers måtte trenge.


Det er parkering i garasje og på stor, steinlagt gårdsplass. Eneboligen har en lys, romslig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.