tirsdag 12. mars 2019

Smarte skapløsninger

Få tips til nye, smarte oppbevaringsløsninger i ditt eget hjem! Det ser ut som et vanlig skap, helt til hun åpner. En garderobe fra Kvik passer perfekt inn i hjemmets innredning og utnytter plassen optimalt.


Se de mange nye klesskapene og garderobeskapene med . Dersom du er på jakt etter smarte skapløsninger som er fleksible eller som tar hensyn til ditt hjem kan du trygt se nærmere på vårt sortiment.

Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen. Se hvordan du enkelt kan få bedre oppbeavringsplass hjemme med disse smarte løsningene. Nok en smart skapløsning finner vi i denne boligen, hvor garderoben er bygget hele veien rundt senga. Den brede hodegavlen sørger for plass . TENK SMART : Oppbevaring i høyden frigir gulvplass, mens en lesekrok tilfører litt luksus og hygge. Veggen mellom benkeplaten og overskapene dekkes tradisjonelt sett med fliser eller en morsom tapet.


Det er ofte en stor flate som bare er form uten funksjon. I vår smarte skapløsning kommer hyllene ut når du åpner skapet.

Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! De fleste av oss har de samme utfordringene med å utnytte plassen best mulig. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å . Leter du etter smarte skapløsninger ? I ”Elektro line” finner du følgende sikringsskap: NEBB-skap A til K: har montasjeramme med målerplass, eller tomt skap for . Jeg trenger å få bygget noen smarte skapløsninger under trapp, i rom med skråtak og oppbevaring i et walk-in med skråtak.


Kurver i skuffene ser vi kan bli praktisk slik at de minste plaggene samt andre småting ikke . Denne familien har flere smarte triks: Familien trivdes godt i blokken og hadde ikke lyst til å flytte, aller minst barna. Smarte skapløsninger er også noe vi trenger. Men de ville ha mer plass. Overskap har lysbunner, hyller og underskap har innfelte lysstriper. Lyssatt speilhylle over wc.


Please try again later.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.