tirsdag 19. mars 2019

Skinne for skyvedør

Bygg dine egne skyvedører , til avskjerming av rom eller garderober. Tåler dører som veier opptil kg. Innhold: skyvedørsruller, dørfester, dørstoppere, styreskinne for gulvmontering og monteringsskruer.


Beslag til skyvedør i høy kvalitet. Produktene er for skyvedører , låvedører, foldedører, transportbaner og industrigardiner.

Kontakt oss for veiledning. Problemer med din skyvedør ? Habo har alt du trenger av skyvedørsbeslag. En enkel løsning med alt inkl. En skyvedørskappe integrerer din skyvedør flott med veggen ved å dekke skinnen som skyvedøren kjører på.


Eksklusiv skyvedørsskinne inkl. Skyvedørskappen fås i furu og standard hvit. Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet.

Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Skinne i rustfri stål til utenpåliggende skyvedør. SAHPAKKEInneholder: stk. Lag din egen skyvedørsgarderobe eller dekk til knevegger med skyvedører og få mer lagringsplass. Vi selger forskjellige typer skyvedørbeslag for bedrifter og . I stuen til arkitekt Jonas Norsted står en meter bred bokhylle som rekker nesten helt opp til taket.


Ser du litt nærmere på den, oppdager du at den ikke berører gulvet, men svever fire centimeter over. Den henger i noen svært solide skinner av stål i taket. Det må til, for hyllen, som også er en skyvedør , . Hvor får man kjøpt et rimelig sett skinner og beslag?


Sportboden til hytta tar form. Jeg tenker å ha plass til snøfreser til høyre, samt inngang til bodens varme del der. Noen som kjenner til beslag som kan brukes ? VI leverer mange forskjellige løsninger for skyvedører.


Velg mellom skyvedørbeslag for hengende skyvedører , eller skyvedørsystem som går på skyvedørskinne oppe og nede. Vi hara skyvedør systemer for ute bruk som skyvedører på garager eller skyvedører på låve .

Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne skyvedører. Det er med stolthet vi introduserer en ny feature for våre skyvedørsmodeller Estetic og Artic – topphengte skyvedører. Ingen skinner , ingen grenser.


Artic, Estetic, Linear och Scenic. Perfekt hvis skyvedøren skal brukes som romdeler og du ønsker at døren skal ha ekstra lang skinne. Les om vilkårene i garantiheftet. Med skyvedører har du plass til flere møbler, fordi de. Vi har lagt opp til en utenpåliggende skyvedør i huset vårt.


Har sett for oss en slik dør som vist på forsiden av katalogen til Dooria.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.