tirsdag 12. mars 2019

Sentrifugal pumpe

En sentrifugalpumpe er en rotodynamisk pumpe som bruker en roterende impeller (løpehjul) for å øke trykket i en væske. Sentrifugalpumper brukes ofte for å . Bufret Lignende Våre ingeniører har kunnskap og erfaring som medfører valg av riktig sentrifugalpumpe på rett plass. De har stor kapasitet i forhold til størrelsen, og de er som regel svært . Rustfri (ASTM 304) pumpe med ett eller to pumpehjul for sirkulasjon og pumping av lite aggressive væsker. I standardutførelse er alle deler som kan komme i .

Normaltsugende sentrifugalpumpe. Sliteren som kan brukes til “alt”. Froster tilbyr alt innen normaltsugende sentrifugalpumper. En god allround pumpe som har . Flertrinns sentrifugalpumpe. Du kan leie elektriske eller bensindrevne pumper med ulik kapasitet tilpasset ditt behov.


Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker å leie lensepumpe! Cyclone sentrifugalpumpe.

Logg inn oppe til høyre for å se din pris, lagersaldo og gjør bestilling på de produkter vi selger via . Etabloc – sentrifugalpumpe. Produktinfo Spesifikasjon Dokumenter Forespør. Anvendelse: Drenering, vanning og vannforsyning, oppvarming og air-condition. Med en rett installert pumpe er forutsetningen for en trygg. CR pumper representerer et komplett utvalg av pumpeløsninger for alle typer bruk - både i selskaper som i private hjem.


Enkel, røff og full av energi: Italienske vannpumper med stor kraft. Lette og håndterbare, men samtidig. HH Pumpeteknikk as leverer pumpeløsninger, avløpspumper, industripumper, pumper for vann og ventiler til VVS-markedet, offentlig sektor, samt olje- . En pumpe er en mekanisk anretning som brukes for å forflytte fluider (gasser og væsker). Centrifugal pumps are the most preferred home water pumps.


Mechanical design aspects of centrifugal. Rotodynamisk pumpe som bruker en roterende impeller (skovlhjul) for å øke trykket i en væske. Pumpene som tilbyr den enkleste muligheten til rennende vann ombord. Strategien vår passer perfekt til pumper.


Vi fokuserer først og fremst på å levere effektive produkter, og arbeider hardt for å utvikle produkter som er bedre for deg. Hva er ytelseskravene for en sentrifugalpumpe ? Hvordan håndterer du viskøse væsker?

Hva er den beste måten å redusere støy og vibrasjon på? Pumpe hvor energiøkningen skjer ved hjelp av et roterende pumpehjul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.