mandag 11. mars 2019

Recon støttemur

Meget bestandig, produsert i høykvalitets ferdigbetong. Naturlig utseende med varierende overflate. Recon walls -blokk, som består av massiv betong med kvali. ReCon støttemur er ett helt nytt produkt i Norge og produseres på lisens av SkudeStein AS.


ReCon er et velutviklet og grundig dokumentert produkt for bruk til støttemurer. Blokkene blir heist på plass direkte fra for .

ReCon eit solid og prisgunstig alternativ til naturstein. Vi har to typar frontar, Limestone og Weathered Edge. Utforminga av systemet gjer at støttemuren tilfredsstiller dei fleste krav og murens egenskaper er grundig dokumentert. Dette garanterer entrepenør og sluttkunde en funksjonell støttemur med . Ved plassering av en blokk har du installert ca. Les mer på vår nettside.


Produktet er etterspurt av både privatpersoner og profesjonelle aktører. Vi leverer fra Hordaland i nord til Agder i sør. Med litt kyndig veiledning og med hjelp av en gravemaskin eller traktor kan de .

Jeg har fått et tilbud på recon murblokker til en støttemur i hagen. Mengde og type avhenger av høyde, bakfylling og belastning. Det er også en trapp midt i muren. Vi kan levere og sette opp murer basert på ReCon -blokken – et unikt støttemurkonsept med moderne egenskaper. Recon - blokk, mur, recon , støttemur , betongarbei betongblokker, betongblokker.


Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Hei Ønsker pris på ReCon støttetmur. Muren skal gå langs lang. Norges ledende nettbutikk for salg av støttemur og andre stein produkter til utemiljø. Handle støttemur til lav pris hjemmefra.


Forskalingsblokk og ISO-Forskalingsblokk - den enkle måten å lage mur på. Sjekk ut våre tjenester. Sjekk ut våre produkter. Støttemurblokk er et godt og . BLOKK = 5MFERDIG MUR. TÅLER STORE BELASTNINGER.


NATURLIG UTSEENDE MED VARIENDE FLATE. Larsnes (Møre Og Romsdal).

Med riktig armering vil Breivik. Situasjonsbilde vedlagt. Idag er det skråning som visuelt ikke ser bra ut. Pisa støttemur til Recon – muren for de virkelig store oppgavene.


Her veier de største steinene ca tonn pr stk. Enklere enn Lego, og utrolig raskt. Her er veldig mye gjort på en dag. Mur og blokker finnes i flere fassonger, overflater og farger.


Men tross størrelsen er den lettere å montere enn andre kjente system på markedet. Takket være størrelsen har du installert en halv kvadratmeter støttemur allerede når den første blokken er plassert - snakk om .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.