torsdag 14. mars 2019

Radon måler

Airthings makes the best digital radon detector in the world. Our radon monitor measures gas in homes and buildings. Click here to receive yours today! Derfor skriver vi slik du skriver!


Måle radon er noe alle bør gjøre.

Her finner du informasjon om hvordan måle radon , hvorfor det er helseskadelig og hvordan du selv enkelt kan måle radon på egenhånd. En radontest viser om boligen har for høy k. Mål radon som en profesjonell med markedets ledende radonmåler. Etter kun dager danner du deg raskt et bilde av radonnivået i din bolig og du kan enkelt se effekten av egne tiltak som lufting og ventilering.


Måler radoninnholdet i et rom. Bør stå en uke før sikre resultater avleses. Radon er en naturlig radioaktiv gass som dannes i berggrunnen. Gassen siver inn i bygninger og fanges der.

Alle bygninger der det oppholder seg mennesker bør måles . Målehistorikk tilgjengelig via app. Radon monitor - svært enkel og brukervennlig! Enkel digital radonmåler som viser radonkonsentrasjon i display. Digital radonmåler med programvare for nedlasting av data til PC.


Vi har utviklet Wave slik at alle enkelt kan følge . Det er anslått at radon i boliger forårsaker rundt 3lungekreftdødsfall årlig i Norge. Se beste pris på Corentium Home Radonmåler. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Ordet radon skaper sug i magen hos de fleste, og det med rett. Radon i inneluft gir over tid en økt risiko for lungekreft. Unntaket er de som bor i høyere etasjer i blokkleiligheter. Statens strålevern anbefaler alle å sjekke og måle radon i boligene sine. En spørreundersøkelse Strålevernet nylig gjennomførte . Den gir deg akkurat det du trenger for å holde kontroll på radonnivåene.


Lev i trygghet fra risikoen.

Det er en reell risiko for livsfarlige sykdommer hvis du puster inn for høye radonmengder daglig. Canary digital mini radonmonitor for radonmåling i hus og hytte. Denne elektroniske måleren overvåker og viser radonnivå i rommet.


Det tryggeste utstyr for måling av radongass i boliger over lang tid. Eksepsjonelt lavt antall bakgrunns spor - Beskyttelse mot statisk elektrisitet. Pakket i 1 radontett pose.


Konfidensiell behandling av måleresultater. Bare sett i de medfølgende batteriene og du starter å mple. Analyseres i eget, state-of- the-art . Man kan avlese middelverdien for radon for døgn, døgn, og for det siste året.


Instrumentet kan flyttes fra rom til rom for å få full kontroll over radonnivået på skolen eller i barnehagen . Radon er i verste fall dødelig, likevel måler altfor få nordmenn radon hjemme. Du bør måle i vintermånedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.