torsdag 7. mars 2019

Pris shingel

Velg butikk for aktuell pris og lagersaldo. Kan benyttes ned til 18° takvinkel, og ned til 15° takvinkel med underlagsbelegg. Jeg vet ikke hva det vil koste, men til sammenlikning har jeg fått pris på ca.


Grønne, runde takshingel koster normalt noe mer enn vanlige skrå i sort. Selv om du ikke kjøper .

Vi selger og taklim til kun 59- pr spann L. Varen kan hentes i vår butikk i . Store felt med kraftkleber sikrerer rask nedklebing av tungene. Egner seg både til nybygg og rehabilitering. Benyttes på skrå tak med fast . Takshingelen er robust og slitesterk og motstår naturkreftene.


Produktet har stamme av glassfilt som er impregnert og belagt med spesialasfalt. Undersiden av tungene er bestrødd med finkornet san .

Ideell for hus- og hyttetak. Gamle shingeltak kan også enkel. TV hjelper deg sin rettetangtest. Jämför priser och läs recensioner på Tak. Välkommen till PriceRunner!


Med takshingel kan du enkelt bytte taket selv! Isola takshingel svart. KampanjeBaros Skrå takshingel. Typegodkjent takshingel med skiferstrø, sort, år garanti, BE OM PAKKEPRIS VED KJØP AV KOMPLETT TAK ! Kontakt oss for bestilling. Norges største byggevareprodusent!


Icopal produserer og leverer byggevarer og utfører taktekking. Takpapp, tenker mange når de egentlig mener shingel. Kombinasjonen av glassfilt og tykk, fleksibel asfalt . Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind.


Våre takshingel - produkter er enkle å legge, har en levetid på over år og produktgaranti på år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.