mandag 18. mars 2019

Ombygging hus

Takoppløft og totalrenovering. Påbygg vinkel og totalrenovering 1. Vi bygger om og utvider huset ditt raskt og forskriftsmessig. Vi bidrar med all vår kompetanse inntil du får det resultatet du ønsker.


Under viser vi en del eksempler på ombygninger og rehabiliteringer vi har gjort.

Vi har vært i kontakt med en arkitekt som har vært og sett på huset. Han har gitt oss et tilbud og jeg må si meg overrasket over prisen han har gitt oss. Hei, vurderer å modernisere og bygge om et hus over plan på totalt 300m2. Det hadde kanskje vært enklere å bygge et hus helt fra bunnen av,. Mesterhus bygger ikke bare nye hus , vi kan også hjelpe deg med å. Oppgradering av et gammelt hus kan bli dyrere enn å rive og bygge nytt.


Når det gjelder ombygging av hus i Sør Trønderlag hjelper vi til med både tilbygg og påbygg. I sommer sto den nye boligen ferdig etter et halvt år med ombygging i.

Ombygginger omfatter både innvendig og utvendig . Vi tok over et hus fra 70-årene med innredning fra 90-tallet, og innså . Omgjøring av typisk Moelven- hus til et moderne familiehus med nytt garasjeanlegg og et mindre tilbygg. Funkishuset ble omgjort med sedertrepanel og ny garasje. En finurlig garasjeløsning endte med ombygging av hele huset. Slik ble funkishuset funksjonelt igjen.


Er du villig til å investere så mye i dette huset ? Trenger du å utvide eller kan det eksisterende huset ombygges? Noen her som har bygget om eller renovert huset grunnet syke barn? Vi må renovere og bygge på huset. Har en sønn med Cystisk fibrose, han . Vi hjelper deg med anbud på ombygging.


Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus ? Vi tilbyr deg ombygging til avtalt ti og kan garantere for god kvalitet. Ulike typer hus og huseiere. Hvilke tiltak er bærekraftige løsninger ved oppgradering av eneboliger.


Kvaliteter ved boligen.

Da bør du sjekke radonfaren. Har du bygget om huset ditt? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til . Nå setter kommunen foten ned.


For denne prisen hadde arkitekten målt opp huset , laget digitale tegninger, prosjektert tilbygg i to etasjer samt ombygging av eksisterende . Er det noen som har noen erfaringer rundt dette? Spør oss om rå drøft dine planer og ideer. Bestill gratis befaring og få fast pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.