tirsdag 19. mars 2019

Olje terrasse

Ja, det er forskjell på om du beiser eller oljer terrassen. Denne oljen fra Nordsjö er brukt på Heidis terrasse. Denne presser opp gammel olje, og fjerner også vannbasert olje om du har fått .

Og bør du velge dyr eller billig variant? Som en nøkkelregel bør terrassen få tørke et par dager, i alle fall når det er så. Er på en hytte, delvis under tak og delvis under åpen himmel.


Er på fjellet, med mye snø og dårlig vær.

Olje gir en fin overflate som fremhever treverkets naturlige mønster og karakter. Hvis du vedlikeholder treverket regelmessig og oljer det hvert år, h. Vedlikehold: Kvalitetsmessig kan trevirket stå 6-år før ny olje. Dersom man ønsker å olje terrassen så vil dette gi et vedlikehold som må gjøres hvert år eller annet hvert år (avhengig av kvaliteten på oljen som er brukt). Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser.


Det betyr at den tørker/herder som en olje og samtidig er følsom for fukt i tørke og . Vask terrassen med vann og skrubb - Rens terrassen med en eller annen form for terrasserens - Vent til det er tørt - Påfør ett lag beis/olje, tørk . Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen? Hva er forskjellen på olje og beis og hva bør man velge?

Trenger terrassen ny behandling, anbefaler vi at du vasker med Gjøco. Hvis det sitter flere lag med olje, eller at terrassen er veldig skitten, kan det være . Vedlikehold av terrasser og hagemøbler er det mest krevende området når det gjelder behandling av treverk utendørs, først og fremst fordi materialet her ligger . Dersom man har en terrasse som er laget av tre, så trenger denne vedlikehold som er hyppigere enn veggene på huset. Korthåret børste: Skrubb terrassen med korthåret børste for å fjerne smuss og gammel olje eller beis, råder eksperten Frode Lie. Skal olje terassen, de vi ikke ønsker å beise den.


Men lurer på hva som da er det beste produktet å foretrekke. En terrasse av trykkimpregnerte terrassebord må alltid renses før ny behandling. Rensen fjerner all gammel skitt og sørger for at oljen eller.


Kom til å tenke på, at når en smører terrassen med grønnsåpe, for første gang, ser den nesten ut på farge, som den var blitt olja - Men etter . Pensel eller rulle (evt. forlengerskaft). REN TERRASSE: Det er lurest å vaske terrassen med hageslangen. Bruk Kraftvask hvis du planlegger å beise eller olje bordene. Er det farlig for gravide å olje terrasse?


Eller er det kun å male hus vi bør unngå? Butinox Terrassebeisfjerner er et kraftig alkalisk middel for rensing av treverk. Vi har en diger terrasse, bygget i ordinært norsk trykkimpregnert trevirke.


Det er to grunner til å beise eller olje terrassegulvet: Oppnå en farge . Nytt treverk: Treverket skal være rent, fast og tørt. Nytt, impregnert treverk bør tørke – måneder. Jeg er nå klar til å olje terrassen, og ønsker meg selvsagt oppholdsvær.


Dessverre hender det at det regner om nettene selv om det er tørt og fint om dagen. Hun har valgt olje uten farge, og det er greit. Det kan hun forandre til neste år eller til høsten hvis hun . Vårt nye produkt Terrasse er oljebasert, men har holdbarhet som en beis og gir en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.