onsdag 20. mars 2019

Moderne kledning

Vi skal ha Kebony-kledning på vårt hus, nettopp fordi det er vedlikeholdsfritt. Vi bygger ikke moderne funkis da, men tror det vil bli bra likevel. Eirik og Sissel ville gjerne ha et moderne hus som skilte seg ut fra resten av gaten.

Resultatet ble et hus med spennende vinkler og løsninger og vegger kledd . Viste du at alle som bygger hus og hytter og bruker kledning på huset kan søke. Dette er jo en moderne måte å bygge på, men vår erfaring er at dersom du er. Liggende kledning kan tåle mer vått vær, og er lettere og billigere å. Gjennom de forskjellige stilepoker har kledningen og metodene endret seg. Kravene vi stiller til utvendig panel er imidlertid de samme, nemlig å beskytte . Dobbelfalset kledning med spor er en videreutvikling av Dobbelfals ny. Dobbelfals med spor er ofte benyttet på funkis boliger for å får et moderne utseende.


Så hvis du skal bygge hus, eller bytte utvendig kledning, hadde det vel vært fint å overlate det verste av malejobben til en av Nordens mest moderne, og fleksible . Arendal Idrettspark- kledning med Kebony. Skal du skifte kledning på bolig eller garasje har du i dag langt flere valg enn tidligere. I Norge er ytterkledning i tre det vi er vant til, men. Det er en forestilling om at malingen sitter bedre på uhøvlede bor og mange tømrere vegrer seg for å .

Pente beplantet uteområde i forkant av moderne bolig fra Urbanhus1. Lekre materialvalg med vedlikeholdsfri kledning foto v/Per Erik Jæger. I byggingen av det moderne sommerhuset er det brukes Superwood SWAART profil, samt SWbord til terrassen. Moderne arkitektur fokuserer på materialvalg, design og funksjonelle løsninger.


Den som velger beis, vil få et naturlig, flott utseende på kledningen som . Fasaden er lekkert utformet med stående kledning og spilerekkverk med evt glass på den romslige verandaen, denne gir . Vedlikeholdsfri kledning fra MøreRoyal er super- praktisk. Kledning av kjerneved trenger du ikke bytte før om noen generasjoner. Moderne stil hus med lerk kledning, Bardufoss, Norge.


Hus i moderne design med flat takflate og kledning av sibirsk lark i Nordnorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.