onsdag 20. mars 2019

Bygge brønnhus

Jeg har borret en vannbrønn og toppen av brønnen stikker ca cm over fjellet. Skåbu Tradisjonsbygg kan bygge alle typer bygg alt ettersom hvilket behov du har. På bildet nedenfor ser du et lite brønnhus som er bygget i . Hilde Marcussen Lindland added new photos — with Sven-Ivar Lindland at Kosebua På Fjellestad. Et brønnhus i tre, solid bygget, men trenger oppussing.


Må hentes på hytta vår, Hummerbakken ved Stavern, etter avtale. Jeg treffes kun på telefon, enten 50 .

I det ganske land finnes det en rekke flinke hobbysnekkere som gjerne gjør det selv. Om jeg er flink vet jeg ikke, men jeg liker å gjøre ting selv. Ved bruk av flere kumringer, som ved gravde brønner, er det viktig å tette godt mellom . Et brønnhus skal hindre overflatevann og små dyr og insekter fra å trenge ned i brønnen.


Måten du lager det på er lik enten du graver eller . Brønner kan også sikres ved å bygge et lite brønnhus rundt vannkilden, men husk også da å sikre mot for eksempel mus og fugler.

Nedenfor demningen ved Eivindsvatnet står bare muren igjen etter at bygget midt på dagen sist mandag knelte sammen. Lågfjøs (med løe, utedo og utgangarsjå), jordkjeller og brønnhus. Nytt naust kan bygges opp igjen der det gamle har stått. Hvilke typer avløpsrør med varme er å anbefale?


Styret ble gitt i oppgave å utrede og eventuelt bygge ny grunnvannsbrønn med brønnhus i østlig del av hyttefeltet, dersom styret finner dette å være innenfor en . Figur 1: de tre brønnene til vannverket er plassert I hvert sitt brønnhus som på. I henhold til Plan og Bygningsloven skal alle bygg og tekniske installasjoner . Et hjørnehus i sweitserstil, bygget på slutten av 1700-tallet, men ombygd flere ganger. Andre hadde brønn, med brønnhus over, som på dette bildet. Jeg oppdaget nemlig dagens fjerde verk av Mr.


Brønner kan også sikres ved å bygge et lite brønnhus rundt vannkilden, men husk da å sikre mot for eksempel mus og fugler. På denne fiskerbondeplassen (Bjørnsvågen Kystkultursenter)er det stort behov for å bygge opp/vedlikeholde/reparere to gamle brønnhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.