torsdag 7. mars 2019

Maling av skapdører

Vi anbefaler derfor at du går for en blank eller halvblank maling , og dette er også grunnen til at man gjerne anbefaler blank maling på dører , . Og med riktig maling og verktøy kan en enkel jobb gi et prikkfritt resultat! Når skapdører med profilering skal males, lønner det seg å begynne . Jeg har en maler på besøk som blant annet skulle male noen skapdører. Jeg har tatt utgangspunkt i at maleren selv velger egnede produkter .

Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling. NO Vi tilbyr spraylakkering av skapdører , skuffer, vitrineskap, dører etc. Skap deg et nytt kjøkken med maling ! Husk at kjøkkenet er et sted med mye fett.


Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med . Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter? Se hvordan Einar fra Tid for hjem får et flott resultat når han skal male en stor hylleseksjon.

På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet. Malingen har ekstremt god utflyt og ripebestandighet, og den passer derfor perfekt når du skal male i og på skapdører , siden den gir en veldig hard overflate og . Slik oppnår du et godt resultat! Men skapdørene er laminert spon. Jeg har testet på en dør om jeg fikk tatt av laminaten, men det var en så tung jobb at det ikke var verdt . Renover ditt kjøkken ved blant annet å male kjøkkendørene dine i ønsket farge.


Maling av skapdører og skuffefronter på kjøkken. Det er til sammen skapdører og skuffer. Malingen fester på absolutt alt, selv uten grunning og den har en helt fantastisk. Vask skapdørene godt slik at du får bort smuss og fedt. I løpet av kort tid så kjøkkenet ut som nytt, med maling og nye håndtak.


Trinn 1: Løsne skapdørene og legg dem horisontalt så du unngår at . Hvis du ikke gidder å pusse eller hvis skapdørene er lakkerte eller. Male kjøkkeninnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.