fredag 15. mars 2019

Maling av betonggulv inne

Har store planer om å oppgradere vaskerommet i kjelleren, og kan godt tenke med en løsning hvor jeg maler betonggulvet lysegrått. Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon for betongulv. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre).

Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som bremser karbondioksid (CO2) fra å . Arbeidsråd innendørs Male tre- og betonggulv. Men det går an å fornye gamle gulv med maling.

Dessuten gir et fint gulv hele rommet et løft. Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling (base og herder), beregnet for maling av betonggulv innendørs, der det kreves en maling med god kjemisk . Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Du må nok lukke rommet helt og stå inne i det en stund før du skulle . Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling for. Vi valgte en vannbasert gulvmaling for betonggulv.


Et godt råd er å lese nøye på malingsspannet før du begynner.

K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Malingen, Intergard 74 kommer fra International Protective Coatings, verdens ledende . Logo maxmaling fargehandel på nett med kjente merkevarer. OXAN GULVOLJE fra Jotun er en alkydbasert olje til tre og betong. Det setter enormt store krav til en maling som skal tåle vær, vin sol og mekanisk bruk. Hey`di Gulvmaling Råsterk til industrigulv og garasje.


Vannbasert en-komponent maling for betonggulv. Hvilken malig er best, og finnes det maling for betonggulv? Sigural er en veldig mye brukt maling til betongflater.


Innendørs speialmaling for mur– og betonggulv. TreStjerner Betongmaling er halvblank, vanntynnbar akrylmaling som anvendes innendørs på betonggulv og . Heltregulv og betong er fine underlag for maling og i faghandelen finnes. På gulv innendørs brukes grovt sett tre malingtyper: oljebasert . Epoksymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så. Da er epoksy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre. Maling er den enkleste måten å fornye gulvet på.


Maling egner seg best til tregulv og betonggulv, sier fargedesigner i Nordsjö, Tale . Sigural tokomponentsmaling: 32- per sett: til sammen liter. Hvis man går med sko inne, ville jeg anbefale epoksy, sier hun. Epoksy må ligge på et dødt underlag (oftest betong).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.