onsdag 13. mars 2019

Lengde slalomstaver

Valg av lengde : De unge i skibakken anbefales litt kortere staver enn de voksne. Gang barnets høyde med og trekk fra cm. For korte staver medfører at du lener deg for langt fremover, mens for lange.


Her finner du en guide for å velge riktig lengde på dine alpinstaver. Legg merke til at dette er en racingtabell og dermed er den laget for aktive alpinister.

Da kan du prøve staven først, og om du vil ha . En klassisk måte å regne alpinstaver på er lengde x 0. Teleskopstaver passer ekstra bra for toppturer, siden stavens lengde kan justeres etter terrenget. Stav for backcountry og offpist. Staver for offpist-kjøring er . For lange staver gir en oppreist kjørestilling som gir problemer med å bruke.


Hvor lange staver trenger jeg? Snikksnakk innlegg 13.

Det er viktig at de har riktig lengde , spesielt i SL. Har man for lange staver i . Riktig lengde på stavene sikrer suksess i bakken. Skiteknikken har de senere årene utviklet seg mot raskere stavfrekvens og dermed kortere . De siste årene har det blitt en trend å stake turrennene på blanke ski, også blant mosjonistene. Noen av disse velger ekstra lange staver fordi . Hvis skiene har riktig lengde i forhold til barnets ferdighet og høyde og har god.


De helt små barna som akkurat har begynt å stå på ski trenger ikke staver. Jeg startet i Vektklubb i oktober. Har funnet ut at det er moro og effektivt å gå med staver. En treningsform som passer meg veldig bra. Men jeg lurer på hvor . Fjellsport kan tilby et bredt utvalg av skistaver for toppturer og fjellskiturer.


I renn med klassisk teknikk kan stavenes lengde være maksimalt. Lengde : 110cm, 115cm, 120cm, 130cm. Du trenger ikke høyere staver når du går på rulleski i forhold til om vinteren . Publiseringsdato : Trinn 1: Hvorfor er stavlengde viktig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.