mandag 18. mars 2019

Kjøkkenøy inspirasjon

Kjøkkenøya fungerer også som en samlingsplass, her spiser vi, omgås og lager mat sammen. På denne siden finner du noen av alle våre inspirerende . Lyst til å bygge en kjøkkenøy med god oppbevaring? Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere . Nå er kjøkkenet blitt det nye oppholdsrommet: Dagens småbarnsfamilier foretrekker både flatskjerm, musikkanlegg og isbitmaskin . En kjøkkenøy kan monteres sammen med benkeskap og overskap.


Bli inspirert av disse vellykkede eksemplene på kjøkkenøy i innredningen.

Få massevis av inspirasjon i vårt store galleri. Kjøkkenøya blir brukt til alt fra hverdagsfrokostene til serveringsbuffet og med noen. Fantastisk flott kjøkken og nydelige, inspirerende bilder.


I mer enn år har vi levert dansk design til overraskende lave priser. Kjøkkener som er flotte å se på, og som er utviklet til den måten vi lever og bruker .

Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. La deg inspirere av våre unike kjøkkenløsninger. Her viser vi en smart kjøkkenøy med ekstra brede skuffer. Inspirasjon til kjøkkenet: et moderne hvitt kjøkken med kjøkkenøy og åpen. Smarte kjøkkenløsninger: Ei unik kjøkkenøy laget av resirkulert . Bilde fra Pinterest Dersom kjøkkenet er innredet med en kjøkkenøy eller arbeidsbenk som står fritt i rommet, så må denne.


KJØKKENØYA ER STOR: Vi har lagt vår elsk på kjøkkenøya, og den kommer ikke til å forsvinne med det første. Det ble et flott kjøkken med åpen løsning og en fantastisk kjøkkenøy. Kjøkken med stor kjøkkenøyUnder Inspirasjon. Savner du inspirasjon til innredning av kjøkkenet? Et svært spennende kjøkken som er bygget opp rundt en enkelt frittstående kjøkkenøy.


Den er pimpet opp slik at den skulle passe inn i leiligheten. Med litt tapet og hvit bengalakk fikk den det . Jeg har samlet opp en del inspirasjon til fremtidig kjøkken. En gjenganger i disse er kjøkkenøy med to-tre lamper over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.