tirsdag 26. mars 2019

Interiør maling

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge, og er alltid først ute med de riktige fargene. BufretLignendeMilano – interiørverdens mekka. Milano er en fantastisk destinasjon for alle som er glad i interiør!

Det er lite jeg liker bedre enn å fylle… Kommentarer. Butinox Interiør Stue Sov matt liter. Naturens vakre og friske farger har funnet veien til mote, tekstil og interiør – og vi er dristigere i. LADY PURE COLOR - VÅR VAKRESTE MALING NOENSINNE.

Miljømerket interiørmaling for deg med høye krav. Interiørmalingen vår er kvalitetsmerket og oppfyller høye krav til miljøvennlighet. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Vannbasert maling har jeg ikke så mye erfaring med men når det gjelder oljemaling er lady og/eller baronesse fin maling. Velg mellom en rekke ulike farger for tak, gulv og vegger. Gjør innsiden av huset ditt til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Maling består i grove trekk av løsemidler, pigmenter, fyllstoffer og bindemidler.


I tillegg brukes en lang rekke additiver for å styre ulike egenskaper. Interiør- og eksteriørmaling vil hjelpe deg å settedine malingsideer ut i livet. Bli inspirert til å endre ved hjelp av farger. Interiørmaling er maling for innendørs bruk.


Vi fører de fleste kjente merkene innen interiørmaling. Når vi innreder og fargesetter er det nysgjerrighet og et åpent sinn som skal drive oss i tiden som kommer. Les mer om ulike typer interiørmaling og farger som finnes i vårt rikholdige sortement.


Hos MAXBO finner du maling som tåler alle slags forhold - inne og ute. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Baron for eksteriør og Baronesse for interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.