onsdag 6. mars 2019

Gulv til stue

Vi viser deg gjennom gulv-jungelen og hvilke alternativer som passer best i hvilke. Stort utvalg av gulv som er perfekt for stuen din. Stuen er et rom som brukes hver dag, og dessuten i helgene.

Bortsett fra soverommet tilbringer vi det meste av vår tid i stuen. De tradisjonelle trestavs gulvene i eik er for lengst blåst av banen for langt mer trendy og flottere gulv. Vi skal legge nytt gulv i stue, spisestue og gang.


Siden de aller fleste gulvene i dag monteres med klikklås, er de svært selvbyggervennlige.

Alle” kan legge et parkettgulv i stua i løpet av en . Ett bad og en stue krever andre typer gulv enn for eksempel et vaskerom. Dersom stua skal få seg et nytt tregulv, badet nye fliser og barnerommet et strøk med . En moderne arkitektur ofte med seg en åpen planløsning, der kjøkkengulvet skal harmonere me eller være likt gulvet i stuen. Hvilket rom er det som skal få et nytt gulv? I forbindelse med totalrenovering av hus.


Har eg no fått ett stor open kjøkkenløsning med stue og kjøkken i ett. I Norge har vi ofte kjøkken og stue i samme rom. Særlig på kjøkkenet er det risiko for diverse søl, ting som faller i gulvet og relativ stor slitasje . Men også i en åpen løsning kan en markering av skillet stue/kjøkken være fin. Vi har hvitlakkert ask og det er kjempefint svarte møbler:) Hvit eik er varmere og passer også fint til svarte møbler.


Det er mange ting å ta hensyn til før du velger gulv. Rom som stue, kjøkken, andre typer oppholdsrom, og ikke minst gangen, er ofte hyppigst . Veldig praktisk, synes veldig lite med støv og flekker. Farger på vegger og gulv i stue, ønsker innspill! Spinoff: Hva slags gulv i stue, gang og kjøkken?


Vi har et stygt plastbelegg på kjøkkenet og teppe i stua. Siden dette er en stor flate ønsker vi å legge nytt gulv på hele greia, og helst . Så da dreier det seg ikke om overgang mellom gulv, men fortsettelse av et. Og hvor mange ekspansjonsfuger må du da legge midt i gulvet i en stue på m2 . Uansett hva slags gulv du velger skal du alltid passe på å ha en god.


Husk; gulvvarme skal alltid stå på før gulvet legges! Hos Garant Home har vi et stort utvalg av praktiske, vakre og komfortable gulv, som du bør kikke nærmere på når du skal velge ditt nye gulv. Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.