tirsdag 5. mars 2019

Garasje uten søknad

Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen. Sett opp tilbygg utan å søkeDette kan du bygge uten å søke - pass deg for fellene! Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt.

Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid kjærkommen . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Etter de nye reglene kan du bygge større uten å søke (foto: Pixabay.com). Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel.

Så stor garasje kan du snart bygge – uten å søke. LES OGSÅ: Dette kan du bygge uten å søke etter 1. For garasjer, som du etter de nye forskriftene kan bygge uten søknad på størrelser . At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter. Det blir nå enklere å utføre byggetiltak på egen eiendom uten å måtte søke, og. Garasje, uthus og liknende på inntil mkan bygges inntil meter fra . Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje?


Regjeringen vil gjøre det enklere for folk å bygge på egen eiendom. Det vil si at da kan du sette opp mindre byggverk, som garasje og andre uthus, på inntil mkun m fra naboens tomt, uten å søke eller varsle naboen. Vi gjør det enklere for folk å bygge på egen eiendom uten å måtte søke, og. Dette vil gjøre det enklere for alle som vil sette opp en garasje, en . De nye byggereglene gjør at flere nå kan bygge garasjer og andre småbygg uten å søke kommunen først.


Om du er innenfor visse kriterier, er det bare å gå i . For de litt større tiltakene man kan bygge uten å søke f. Det må være minimum meter fra garasjen til nabogrensen, . Dette finner du i Veileder for unntatt søknadsplikt for garasje og carport. Bygningen er frittliggende, i én etasje og uten kjeller; Du ikke overskrider hvor mye . I deler av Bergen er det flere arealplaner som har strengere . Skal du bygge garasje eller lysthus, så slipper du nå å søke. Via veiviseren Bygg uten å søke får du enkelt svar på om du må søke . Du kan også sette opp et tilbygg til garasjen på inntil kvadratmeter uten å søke kommunen om tillatelse, forutsatt at det står minst en meter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.