mandag 11. mars 2019

Dobbel skyvedør glass

Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en. Ekstra bekvemmelighet og sikkerhet for store skyvedører opp til 2kg Patio Lifes unike teknologi gjør.


Hvorfor ikke sette inn en dobbel innerdør? Tofløyet Dør ByggIda Kompakt FW Hvit Klarglass.

Velger du skyvedør , kan du enkelt åpne en eller begge, alt etter hva du ønsker. Jeg sliter med å finne leverandører av doble skyvedører med glass. Tanken er at dørbladene skal se ut som vanlige innedører med glass med . NorDan skyvedører glir på forseglet kulelager, som gjør det enkelt å åpne og lukke døren selv i større dimensjoner.


Spar plass med skyvedører ! I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass. En hengslet dør opptar ca.

Skyvedøren består av en fast glass del og en skyvbar del i samme ramme. Den har en kraftig ramme på hele 1mm bredde. Dobbel åpningsdør i midten. Referanse: Manet dobbel skyvedør. Glassmester Kristian Thowsen har montert glassvegg med dobbel skyvedør Manet i sitt showrom . Våre skyvedører framstilt i PVC vil både sikre varmen i deres hjem og forminske utgifter til oppvarming.


Innvendige sprosser er som utvendige, men ligger mellom lagene med glass. Lysåpning 1brei, 2høy Selges komplett. Elegant dobbel innerdør i nydelig glass selges pga overgang til skyvedør. PVC skyvedør Prisen er oppgitt for skyvdør 1x 2med håndtak inne.


Andre Priseksempler: 1x 2med håndtak inne kr 11. En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte. Med glass har du også mange designmuligheter.


Balkongdører fra Natre åpner opp for uterommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.