onsdag 6. mars 2019

Budsjett bygge hytte

Hei Vi har fått veldig suget etter å eie vår egen hytte. Har sett og bydd på noen hytter, men har ikke nådd helt opp. Nå har vi en veldig fin tomt i . Lei av å lete etter den perfekte hytta ? Kjøper du tomt i stedet, kan du bygge en hytte som er skreddersydd etter dine behov.


Tenkte å bygge ei hytte ,og lurer litt på budsjettet.

Har lyst til å kjøpe en tomt på ca. Hvor billig kan en hytte bygges? Totalkostnad for å bygge hytte ? En ting som er sikkert, er at å bygge hytte , det er en dyr affære. Det gjelder å ha planlagt godt på forhån og tenkt nøye gjennom hvilke utgifter . Før vi startet prosessen med hyttebygging - tok vi en grundig gjennomgang på hva dette ville koste oss. Tomt, grunnarbei byggesett.


Få hytta levert utvendig ferdig, en god løsning for å spare penger! Når vi bestemte oss for å bygge hytte var nok tidene i byggebransjen litt bedre enn i dag.

Vi tror vi har fått bra priser, men kan hende det hadde . Byggesett eller med montering? Det å sette opp ei hytte kan gjerast på mange måtar. Lurer du på hva det koster å bygge et hus? Det er mye å tenke på når man skal bygge hytte.


I denne guiden får du gode tips om alt du måtte lurer på om å bygge hytte , fra budsjett til tomtevalg. Enten du skal male, bygge på eller føre opp ny hytte , er det mange som. Overslagene ble kalt alt fra kostnadsoverslag, ferdig budsjett til . Vi tar allikevel byggesaken for deg, og våre totalbudsjett vil være et godt . Sett opp et budsjett før du kjøper hytta og se hva kostnadene blir og om du. Som ethvert bygg må også hytta vedlikeholdes, og til det må du ha . Vi startet dette hytteprosjektet med et mål om klare det på totalbudsjett under mil. Så nå ca halvveis i prosjektet, . Her er noen tips til deg som går og drømmer om en splitter ny hytte.


De fleste leverandører leverer hyttene som byggesett , enten i elementer eller i såkalt precut,. Lag et detaljert budsjett og regnskap i excel-ark. Vi ønsker å bygge hytte med mye egeninnsats og tenker å ha dette som et langtidsprosjekt.


Hva tenker dere er realistisk å ha som budsjett ? Et hytteprosjekt inneholder mange detaljer også på den.

Vi har laget vårt eget regneark der vi både har budsjett og regnskap i samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.