mandag 11. februar 2019

Tegningsskap

Våre tegningsskap finnes i ulike utførelser og størrelser. Velg blandt våre ferdige løsninger eller skreddersy ditt eget skap. Seksjonene kan stables på hverandre, . Vi har praktiske og dekorative tegningsskap i flere størrelser og utførelser. Se våre gode priser og bestill enkelt på nett.


Tegningsskap er en god og sikker oppbevaring for tegninger.

Gerdmans har tegningsskap i ulike format og utforminger. Alltid fri frakt og års garanti. Tegningskap i størrelse Aog A bestiller du enkelt, raskt og sikkert hos Altistore.


Her finner du gode priser, et godt utvalg tegningsskap og alltid rask levering. Til tegninger i a aog a2. Arkitektskap og tegningsskap , elegante og stilrene skap for hurtig levering, oppbevaring av tegninger og store ark, bestill direkte på Witre. Bisley låsbart arkivskap er en meget funskjonell og prisgunstig arkivskapserien leveres med og skuffer.


Arkivskapene er utstyrt med vippesikring som . Ta en titt på våre rimelige tegningsskap i tre eller stål, med lekker design for oppbevaring av større dokumenter på kontor eller i arkiv.

BRUKTE KONTORMØBLER fra FINN. Brukt tegningsskap ønskes kjøpt. Stort, proffesjonelt tegningsskap i metall. Arbeidsbenk m- tegningsskap 2. Vår datter driver med grafisk kunst, og ønsker seg slike skap til å oppbevare trykk og papir i. Innvendig størrelse bør helst være A men minst . Skapet er tilpasset A3-permer. Fronten kan legges ned og benyttes som underlag for permer og tegninger.


Alt jeg selger er i perfekt stand og lagret flatt i tegningsskap eller rammet inn profesjonelt med AR-glass. Delivery date: ↓ See more details. Beklager at det er så mange bilder . Biblioteksreoler, mappe- og tegningsskap , og sikkerhetsskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.