torsdag 28. februar 2019

Støy varmepumpe

Hvor mye bråker varmepumper ? Hvis utedelen til en luft-til-luft- varmepumpe plasseres gunstig, vil den som regel ikke gi sjenerende støy. Ved vurdering av støy fra varmepumper er det vanlig praksis å benytte de samme støygrensene som er gitt til støy fra tekniske installasjoner i . Reglene for støy og varmepumper går i tråd med de generelle reglene for støy i et nabolag. Det blir akseptert et høyere støynivå fra klokken 06 . Lyd fra nyinstallert varmepumpe hos naboen er noe du må .

Hvilken type varmepumpe , hvilket merke, plassering og hvordan den er montert er avgjørende. Det er ofte slik at de billigste modellene lager noe mer støy enn . Faktaark om varmepumper av siv. Ingen har gjort det bedre ! Jan Oddvar From - ingen har gjort det bedre 1482 . Dette notatet tar i hovedsak for seg støy som oppstår utvendig i et boligmiljø når man installerer en veggmontert varmepumpe på fasaden . Me har ei panasonic varmepumpe fra som eg synnst bråker mykje meir no enn den gjorde tidligare.


Den er rett og slett blitt plagsom.

SOM GJØR VARMEPUMPEN NÆRMEST LYDLØS! Vanntett - myk overflate. For balkonger og altaner . Har hatt elektrisk oppvarming helt til nå, da vi nettopp har investert i luft-vann varmepumpe.


Når familien i et rekkehus på Jessheim klaget på støy fra naboens varmepumpe , tok ikke Ullensaker kommune saken alvorlig nok og avviste . Se hvor mye lyd en varmepumpe avgir. Finn i tillegg svar på andre ofte stilte spørsmål om varmepumper. Panasonic varmepumpe - for mye støy ! Er veldig skuffet, den støyer som et maskinrom! Velger du rett varmepumpe , oppnår du lavere støy , og du sparer mer energi.


Gjelder: Mitsubishi Kirigamine Hara 6. Støynivå fra varmepumper. Varmepumpe og støy Hjem og utstyr. Vi har bestilt oss varmepumpe og i følge selger skulle denne være tilnærmet lydløs når den ble bygget inn. Har ein Zibro med db, også det litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.