tirsdag 19. februar 2019

Serveringsbrett tre

AVSIKTLIG brett , svart, hvit blader. KLACK brett , gummitre. Bord med stablet servise, kurv i tre etasjer og vannkrukke i glass med kran. Halvor Bakke Brett Rundt, Lyst tre. Nydelig brett i heltre - rundt med høy kant i farge white .

Du får brett i alle mulige materialer og former. Hos oss har vi samlet litt av hvert . Ett nett lite serveringsbrett A4(33x20cm) i tre med ditt eget trykk i bunnen. Passer til hytten, båten eller altandrinken. Brettet er laget i tre og har en solid bunnplate . Lag serveringsbrett rimelig og enkelt!


Du kan aldri ha for mange brett.

Uansett om du leter etter et avlastningsbrett eller et serveringsbrett , finner du det hos oss. Vi har en rekke fine brett for enhver . Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Wood - klassisk serveringsbrett i tre.


Stort sortiment til markedets beste priser! Leveres på 3-virkedager! Eit åttekanta serveringsfat i tre. Det ser ut som om det har vore . Det er innramma med listverk. Et Hudson- trebrett med strømlinjeformet design.


Myke linjer og integrerte håndtak gjør det både praktisk og estetisk pent å se på. Med støtter på sidene blir det . Serveringsbrett Mango tre. Med dette karakteristiske Kaolin-trebrettet har den anerkjente danske designeren Cecilie Manz skapt et både dekorativt og anvendelig brett som kan fungere . TRAYit er ett multifunksjonel brett i massivt tre.

Design House Stockholm . Treets vakre struktur og brettets nordiske formspråk matcher det moderne hjemmet perfekt. Bruk brettet alene som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.