torsdag 7. februar 2019

Israel produkter

Dette betyr at inntektene fra salg av Ahava-produkter går direkte til å støtte opp under. Israel, men på den okkuperte Vestbredden. Hälsans kök er noen av de mest populære vegetariske produktene i Norge.

Nordens største Israel-relaterte nettbutikk. Bestill økologiske Israel-produkter på juletilbud. Men det er ikke bare israelsk varer og produkter som bør boikottes mener den danske bloggeren Hamid Ittaouil.


Ta kontakt med oss hvis det er produkter du ønsker at vi skal ta inn!

Nettbutikken for deg som er glad i Israel. Appen er ikke kun rettet mot israelske produkter og kan derfor brukes til å finne ut om andre varer er produsert i strid med din overbevisning. Når det gjelder mat og drikke, må du aldri spise cherrytomater, som er utviklet i Israel.


Forbudet gjelder også honning, og eventuelle produkter . Bystyret i Trondheim har vedtatt å boikotte israelske varer og tjenester som er produsert i de okkupert palestinsk områdene.

Israel fortsetter å utført forferdelige krigsforbrytelser mot innbyggerne på. Her er en oversikt over israelske produsenter og produkter i norske butikker: Carmel/ . En gjennomført boikott av israelske produkter vil innebære en total. Som en reaksjon på de blodige massakrene som Israel nå igjen.


Her er linken til listen over Israelske produkter som fortsatt selges i Norge! Vi oppnår stadig noen små seire, for eksempel at Ahava-produkter er trukket ut av Vita-kjeden. Derfor er boikott av israelske varer en prioritert . Trusler om boikott mot israelske varer virker dårlig: I år importerer. Bystyret i Trondheim har vedtatt å boikotte israelske varer og tjenester som er produsert i bosetningene i de okkupert palestinsk områdene. Annen info: Norge har, gjennom EFTA, frihandelsavtalen EFTA/Israel med Israel.


Farmasøytiske produkter; skal være registrert i Israel. Den ene er at Israel leverer produkter vi er avhengige av innenfor høyteknologi, den andre er at mange føler Israel blir urettferdig behandlet. Israel har flyttet deler av sin befolkning og jordbruksproduksjon til okkupert land i. Israel, men vil ikke merke hvilke av produktene som . Boikott-forslagene fremmes lokalt og vil variere noe i innhol men gjennomgående er ønsket om at offentlige instanser ikke skal kjøpe produkter fra Israel eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.