onsdag 6. februar 2019

Hvor mye tjener

Og ettersom det ikke er noen generell minstelønn i Norge, er det opp til deg og din arbeidsgiver å avtale hvor mye du skal tjene når du signerer arbeidsavtalen. Triksene som fortsatt kan redde deg fra baksmell på skatten. Da er det greit først å . Samtidig viser statistikken at yrket man har - kanskje ikke overraskende - gir store forskjeller på hvor mye man tjener i snitt per måned.


Fyll inn årslønnen og se hva du tjener pr.

Eller fyll inn ett av de andre feltene og la kalkulatoren regne ut de øvrige seks. Kalkulatoren benytter 22arbeidsdager pr. I praksis varierer antallet arbeidsdager fra år til år, avhengig av . SVAR: Hei, og takk for spørsmålet ditt! Akkurat hvor mye man tjener vil. Så i lønnen du ser, kan du nok forvente å tjene mindre helt i starten, men kanskje mer etterhvert.


Så spennende at du har lyst til dette.

Der står det mye bra informasjon om yrket - både hva du gjør, hvordan du blir det og hva du omtrentlig tjener ! Advokaten jobber ikke med selve det juridiske, altså advokatsakene, men mer ting som tekstbehandling, økonomystyring, svare på mail, avtale med klienter. Les mer om dette i linken vi la ved over! Hvordan ligger du an lønnsmessig? Det er en god idé å lese.


Eller kan dette være en inspirasjon til hvilket yrke du skal velge? Statistisk Sentralbyrå gir deg oversikten over hvilke bransjer som tjener mest. Folket i olje og gass har i snitt en årslønn på . De bryr seg om alt fra hvem de dater, familien deres, favorittmaten deres, kjæledyrene deres.


LES OGSÅ: enkle yoga-posisjoner som lindrer menssmertene. Og nå har vi funnet enda en funfact om stjernene: Nemlig hvor mye hver av dem tjener på sine respektive Riverdale-roller. Hva tjener veterinærer her i Norge (store dyr: ku, sau, hest osv) som bor i distriktet?


Jeg har et friår nå hvor jeg jobber blant annet i butikk, og vil søke neste år på veterinærstudiet. Jeg har søkt på lønnen til veterinærer men det er veldig villedende og forskjellig fra side til side. Jeg leste en artikkel om en .

Slik finner du ut hva naboen tjente i fjor. Natt til fredag ble skattelistene offentliggjort, og med det har du muligheten til å sjekke hvor mye naboen tjener. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix.


Der sto det at han hadde solgt millioner bøker på verdensbasis. Om man ser for at at mange av de bøkene selges for mindre enn norsk ny book pri(ca. 350kr) tenkte jeg kanskje gjennomsnittet per book var 150kr.


Men hvor mye de penga går til forfatteren? Om han får altså 75kr ville han ha tjent 1. Grunnlønnen, dvs betalingen for vanlig 3timers uke, for en assistenlege på sykehuset er ca 375. Mange steder jobber ass. På et par av de store sykehusene har ass.


Overleger på sykehuset. Lønningen til romfarere er på ingen måte av astronomiske verdier. En astronaut kan ende med å tjene bare halvparten av det en vanlig pilot får i årlig lønn.


Hvor mye tjener ergoterapeuter med ulik ansiennitet, arbeidsoppgaver eller tariffområde? Ergoterapeutene gjennomfører årlige lønnsundersøkelser. Til direkte nytte for deg som medlem og våre tillitsvalgte, samt forbundet for øvrig.


Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. Vær med og påvirk EUs satser for økonomisk godtgjøring for forskere! Ved å bruke fem minutter på en spørreundersøkelse, kan du hjelpe til å definere norsk lønnsnivå for Europa-kommisjonen.


Dette er av stor betydning nå som vi går inn i et nytt rammeprogram med varighet av år. Enkelt fortalt bruker Kommisjonen . Men til syvende og sist så tjener de bedre enn det de egentlig fortjener selv om det er et yrke hvor man hele tiden må levere og prestere. Man jobber 5-timer hver dag dager i uken.


Tjener mer enn Theresa May. SÅ MYE TJENER DE: Trump har sagt ifra seg presidentlønnen, og vil kun tjene én dollar i året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.