mandag 11. februar 2019

Huntonit veggpanel

FLOTT DESIGNNYHET FRA HUNTONIT. VEGGPLATER MED UNIKT DESIGN. Endeskjøt i V-fas gir et pent utseende der panelbordene skal dekke lengre avstander.


Panelbordene tåler fukt og kan med fordel benyttes i tak på . Overflate med strøk maling og ett strøk vernelakk.

De har not og fjær og er svært enkle og raske å montere med skjult spikring, enten på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Leveres i pakker med plater. MDF veggpanel freses og males i Norge, men selve panelet kommer fra utlandet. Platene finnes i mange utførelser og design.


MDF og huntonit må ikke forveksles, MDF er laget under sterkt trykk med nedfrysing og oppvarming med ekstreme krefter. Finnes også HDF som er enda hardere men dette brukes neppe til smartpanel. Et hardt men lite motstandsdyktig materiale mot vann.

Støver veldig når det sages i, har selv valgt MDF . Dette gir et sterkt panel, som til slutt blir malt til ønsket farge. De ferdig malte panelene kommer som tak- og veggpaneler med not og . Vi kjøper selv inn materiale. Moelven MDF standard plate.


Deco Panel Basic Skygge bomull. For optimal finish bør du velge gulvlister som binder sammen eller skiller vegg og gulv på en elegant måte. Kom innom XL-BYGG og prøv list mot vegg, så ser du hvor flott det blir! Bilder til produktområdet Vegg og himling.


Huntonit veggpanel fas bord kostemalt hvit. Tilgjengelig i butikker. De egner seg godt til både nybygg og renovering.


I og med at de har not og fjær er platene svært enkle og raske å montere med skjult spikring, enten på en eksisterende vegg eller . Nå lanseres et heltrepanel, panelplater som er . The panels are available in various decors and number of panels.

See our selection on the left. We may also deliver panels pre- printed with a personal photo from your own collection. Talk to your local dealer about this. LENGDESKJØT I V-FAS PROFIL Hvit.


Med ferdigbehandlede og dekorative veggplater får du et fiks ferdig resultat på kort tid. Det er en styrke i seg selv å levere paneler for et godt innemiljø sier Kjell Torland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.