onsdag 13. februar 2019

Garasje med loft

Alle garasjene kan tilpasses ditt behov, eller en ny garasje tegnes etter ønske. Har sett ett hus på finn huset er fnt det men ingen garasje. Hva koster det egentlig?


Noen som har bygget garasje med loft ? Dere som har bygd garasje med loft - Anonymforum.

Dobbelgarasje er garasjer som har plass til biler, og eventuelt en bod. På garasjemodellene med loft (Hushovd og Imenes) kan vi også levere spongulv til . Fikk beskjed fra kommunen om hvorfor jeg skal ha loft på garasjen jeg skal bygge. VS dyrere garasje og færre. Min mor bygde stor dobbelgarasje med loft i fjor sommer, og betalte da . Tenk nøye gjennom hvordan din garasje best mulig skal oppfylle dine behov til sikker og ryddig oppbevaring for bil, sykler, hageredkaper og lignende. Vi leverer og bygger garasje med loft.


Se bildet for eksempel.

Produsert i Norge med norske materialer. Byggesett med ferdige kappede stendere 36x98mm. Ferdige takstoler beregnet for 450 . Våre dobbelgarasjer kan leveres i alle størrelser, du bestemmer! Se tegninger av ulike dobbelgarasjer fra 1-2-Tre.


Ved kjøp av garasje fra Hamco Bygg får du tegninger og all informasjon du. Garasjer og uthus under kvm. For en loftromsgarasje på m² og med loft under denne høyden, trenger du kun . Liten dobbel garasje på 6xmeter med saltak (38°) og maksimum måleverdig loft (1mgulvflate) innenfor. Liten dobbelgarasje i nostalgisk stil med bratt saltak og ark, som gir et fleksibelt og måleverdig loft på et bruttoareal innenfor m2 . En garasje som vi kan ha glede av hele året må derfor plasseres nede ved.


Tradisjonell garasje med stort loft. Loftet er trykket litt frem for å bygge over porten til garasjen. På siden er det en carport med bod i bakkant.


Sven Ove Carlsen og Vidar Myhre fra 1-2-Tre- garasjen , har gode råd til deg. Vurderer du loft , er det garasjens grunnflate som teller dersom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.